Η SpotlighPOS και το Spotfolio.App υπόσχονται την απόλυτη Cashless εμπειρία στο φετινό ADD

Η SpotlighPOS και το Spotfolio.App υπόσχονται την απόλυτη Cashless εμπειρία στο φετινό ADD

Μέσα από το Spotfolio.App οι χρήστες έχουν στο smartphone τους ότι χρειάζεται για την παρουσία τους στο ADD 2019

Με βασικό συνεργάτη την FinTech Startup εταιρεία SpotlighPOS, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο το φετινό ADDFestival, στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Και εφέτος λοιπόν η Startup εταιρεία SpotlighPOS δίνει "ραντεβού" στο μουσικό φεστιβάλ ADD 2019, με στόχο να προσφέρει στους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ την απόλυτη Cashless εμπειρία στην Ελλάδα, καθώς μέσα, αρχικά, από την εφαρμογή του Spotfolio.App (σε App Store και το Google Play) ο επισκέπτης θα μπορεί να κάνει εγγραφή και να αγοράσει το εισιτήριο του, ενώ στη συνέχεια θα μπορεί να παραλάβει το ειδικό βραχιόλι τoυ ADD 2019 - RFID - το οποίο, αφού το "φορτίσει" με "Tokens", μέσα πάντα από το Spotfolio.App, θα μπορεί να τα "εξαργυρώσει" στους αντίστοιχους χώρους (μπαρ κ.α.) του φεστιβάλ.

Σημειώνεται πως, όπως και πέρυσι, η FinTech Startup εταιρεία, SpotlighPOS υλοποιεί αυτή την ολοκληρωμένη εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών σε συνεργασία με την VISA.

Η Μαργαρίτα Δόμπα, CΟO της FinTech Startup δήλωσε σχετικά: "Για δεύτερη συνεχή χρονιά η SpotlightPOS έρχεται να προσφέρει την απόλυτη Cashless εμπειρία της, σε μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα υλοποίηση, μέσα από το Spotfolio.App και σε συνεργασία με την VISA".

"Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και στο σύνολο της η ομάδα της SpotlightPOS, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την υλοποίηση αυτή, γιατί είναι σπουδαίο να προσφέρεις ένα τόσο μοναδικό Cashless
Experience σε τόσες χιλιάδες κόσμο, προσφέροντας πραγματικά άνεση και ευκολία στη διασκέδαση και εμπειρία όλων", συμπλήρωσε ακόμη η CΟO της SpotlightPOS.

Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι του Spotfolio.App θα έχουν τη δυνατότητα καθόλη τη διάρκεια του ADD, μεταξύ άλλων να περνούν σε "Fast Lanes" για το check in τους στην είσοδο στους χώρους του φεστιβάλ, να εξυπηρετούνται άμεσα στα μπαρ και να έχουν ανά πάσα ώρα και στιγμή τις απαραίτητες πληροφορίες για το line up σε κάθε stage ανά χείρας.

"Στόχος πλέον της SpotlightPOS είναι στο 2019-2020 να εξάγουμε σε αντίστοιχα γεγονότα του εξωτερικού την εμπειρία του Spotfolio.App και σε άλλες χώρες", ανέφερε τέλος η Μαργαρίτα Δόμπα.

Η Startup εταιρεία, SpotlighPOS δραστηριοποιείται στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας και απομακρυσμένης cloud διαχείρισης στον ευρύτερο χώρο του HORECA και της ψυχαγωγίας και έχει θέσει ως στόχο να εδραιωθεί ως το μοναδικό και όχι μόνο στην Ελλάδα, LifeStyle Wallet μέσα από το Spotfolio.App που βρίσκει εφαρμογή σε όλο το φάσμα του κλάδου της HORECA, καθώς επίσης και σε φεστιβάλ, συναυλίες, κατασκηνώσεις, πολυχώρους κ.λπ.

Ο οδηγός της απόλυτης Cashless εμπειρίας
1. Κατέβασε στο κινητό σου το Spotfolio.App
από το App Store ή το Google Play
2. Σκάναρε το QR του ADD μέσα από το Spotfolio.App.
3. Κάνε εγγραφή και αγόρασε το εισιτήριό σου.
4. Πέρνα στα "Fast Lanes" του Φεστιβάλ για να πάρεις το βραχιόλι σου.
5. Φόρτισε το βραχιόλι σου με "Tokens" μέσω του Spotfolio.App ανά πάσα ώρα και στιγμή.
6. Εξαργύρωσε τα "Tokens" με το βραχιόλι σου στα "Bar" την ημέρα του ADD.

Σημειώνεται, πως η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει, εκτός από την εφαρμογή του SpotfolioApp και μέσω από την σελίδα του φεστιβάλ ADD 2019 (www.addfestival.gr).

Σε ότι αφορά, τέλος, το ADD Festival, αποτελεί μια σύμπραξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και του six d.o.g.s που ένωσαν τις δυνάμεις του φέτος για αυτό το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνα για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο από το οποίο, από τα συνολικά 4 stages, αναμένεται να "παρελάσουν" περισσότεροι από 30 διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες σε έναν "μαραθώνιο" μουσικής που αναμένεται να διαρκέσει περισσότερες από 16 ώρες!

SHARE: