Η Westnet φέρνει τα προϊόντα κλιματισμού της SHARP στην Ελλάδα

Η Westnet φέρνει τα προϊόντα κλιματισμού της SHARP στην Ελλάδα

Με την προσθήκη αυτή στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, η Westnet συγκεντρώνει όλες τις κατηγορίες οικιακών συσκευών του σήματος Sharp

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, εμπλουτίζει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο των οικιακών συσκευών αναλαμβάνοντας τη διανομή συσκευών κλιματισμού και καθαριστών αέρα της SHARP.

Με την προσθήκη των παραπάνω προϊοντικών κατηγοριών της SHARP στο χαρτοφυλάκιο της, η Westnet συγκεντρώνει ολόκληρη την προϊοντική γκάμα οικιακών συσκευών του Ιαπωνικού οίκου και γίνεται ο αποκλειστικός διανομέας του ιστορικού σήματος στη χώρα μας.

Ευχρηστία, απλότητα, προηγμένος σχεδιασμός και καινοτόμα τεχνολογία είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν τους καθαριστές αέρα (air purifiers) καθώς και τα φορητά και split type κλιματιστικά της SHARP.

Ως ένα από τα κορυφαία brands παγκοσμίως, η SHARP διαθέτει την υψηλή τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία να δημιουργεί προϊόντα που κάνουν τη διαμονή στο σπίτι ακόμη πιο ευχάριστη και λειτουργική. Είναι ευρέως γνωστή για τις καινοτομίες της στον τομέα του home comfort κυρίως χάρη στην τεχνολογία Plasmacluster, η οποία βρήκε παγκοσμίως εφαρμογή τόσο σε καταναλωτικά όσο και σε βιομηχανικά προϊόντα και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καταστολή της δραστηριότητας των αερομεταφερόμενων μικροβίων.

Η σειρά καθαριστών αέρα συμβάλλει ουσιαστικά στην απομάκρυνση των αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων και των οσμών, όπως ο καπνός του τσιγάρου και ανανεώνει τον αέρα στο χώρο. Επιπλέον, τα προϊόντα οικιακού κλιματισμού (φορητά ή split type) διακρίνονται για την κομψή σχεδίαση, την κορυφαία τεχνολογία και την αξιόπιστη κατασκευή τους. Στα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνεται επίσης και η ενεργειακή αποδοτικότητα που τα καθιστά την κορυφαία επιλογή για κλιματισμό υψηλής ποιότητας.

Σχετικά με την επέκταση της νέας συνεργασίας με την Sharp, η Commercial Manager Home Appliances της Westnet Μαρία Κωστοπούλου αναφέρει: «Το σήμα της SHARP είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, φέρνοντας στην Ελλάδα τα προϊόντα κλιματισμού του Ιαπωνικού οίκου, συγκεντρώνουμε όλες τις κατηγορίες οικιακών συσκευών της SHARP και ενδυναμώνουμε ακόμα παραπάνω μια πολύ σημαντική συνεργασία για την εταιρεία μας. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σημαντικό βήμα στην πορεία για την εδραίωσή μας στην αγορά των Home Appliances, το οποίο συμβαδίζει με τη δέσμευση της Westnet να παρέχει στο δίκτυο συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε καταναλωτική ανάγκη».

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα