Ηλεκτρονική Αθηνών: Έγινε της Black Friday στην εκποίηση

Ηλεκτρονική Αθηνών: Έγινε της Black Friday στην εκποίηση

Εκατοντάδες κόσμου από το πρωί στην εκποίηση των εμπορευμάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών. Το news247 ήταν εκεί (Pics+Vid)

Τι και αν η εκποίηση των πρώτων προϊόντων ξεκίνησε πρωί Σαββάτου  το κλίμα στο πάλαι ποτέ κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στην Γλυφάδα θύμιζε τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί στην πρόσφατη Black Friday.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στα προϊόντα που εκθέτονταν προς εκποίηση μετά από την πτώχευση της Ηλεκτρονικής Αθηνών. Η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα (σ.σ. από τα διπλοπαρκαρίσματα και την περιέργεια των διερχόμενων οδηγών) να διακόπτεται ή να κινείται με αργούς ρυθμούς η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.

ADVERTISING
Ηλεκτρονική Αθηνών: Έγινε της Black Friday στην εκποίηση

Τα εσωτερικά ρολά είναι μόνιμα κατεβασμένα στο σύνολο του καταστήματος - για την αποφυγή πλιάτσικου -  και ανεβαίνουν κατά τακτά διαστήματα μόνο αυτά της κεντρικής εισόδου όπου επιτρέπεται η πρόσβαση στο εσωτερικό του καταστήματος σε μικρές ομάδες ενδιαφερόμενων ώστε να αποκτήσουν κωδικό  που είναι το πρώτο βήμα για την απόκτηση του προϊόντος που τους ενδιαφέρει.

Ηλεκτρονική Αθηνών: Έγινε της Black Friday στην εκποίηση

Σύμφωνα με την διαδικασία τον κωδικό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν στην εκποίηση των εμπορευμάτων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών (κτίριο 6 αίθουσα 7).

Πέρα από την σημερινή διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί έως τις 5 το απόγευμα η έκθεση θα λειτουργήσει ξανά την Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το επόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου από 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο κατάστημα Λ. Βουλιαγμένης 117 στην Γλυφάδα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκποίηση τα "διεκδικούν" τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πιστώτριες τράπεζες. Συγκεκριμένα οι τράπεζες έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για κατάσχεση εμπορευμάτων όπου η δικαιοσύνη πρόκειται να αποφανθεί στις αρχές Φεβρουαρίου ενώ οι εργαζόμενοι ελπίζουν ότι η ολοκλήρωση της εκποίησης θα τους επιτρέψει να βρεθούν ένα βήμα μπροστά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Eπ. Ανταγωνισμού σε Σκλαβενίτη: Πρέπει να δώσετε σε ανταγωνιστές 22 καταστήματα

Επιχειρήσεις: Τα 16,5 ηχηρά 'λουκέτα' και οι 3 'αναστάσεις' του 2016

SHARE:

24Media Network