«Κανείς άλλος δεν μπορεί να γίνει LIDL»

«Κανείς άλλος δεν μπορεί να γίνει LIDL»

Η νέα καμπάνια της LIDL Hellas

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Κάνει τα πάντα για αυτούς που αγαπά, τους προσφέρει ό,τι πιο φρέσκο, ό,τι πιο ποιοτικό και τους φροντίζει όπως κανένας άλλος. Αυτό κάνουν καθημερινά και τα LIDL για σας, γι’ αυτό και κανένα άλλο super market δεν μοιάζει με τα LIDL.

Γιατί τα LIDL λειτουργούν διαφορετικά. Από την επιλογή συνεργατών και παραγωγών, τη φροντίδα και τους ελέγχους των προϊόντων μέχρι και το πως λειτουργούν τα καταστήματα, όλα γίνονται με έναν ξεχωριστό τρόπο. Έναν τρόπο που καταφέρνει να προσφέρει το καλύτερο στην καλύτερη τιμή και κανένα άλλο super market δεν μπορεί να αντιγράψει.

Γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να γίνει LIDL.

Αυτή είναι η νέα καμπάνια της LIDL Hellas που αναδεικνύει τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει και συνθέτουν την εμπορική της αποτελεσματικότητα και την εμπορική μοναδικότητα. Μαζί με το κεντρικό  σποτ που εγκαινιάζει την καμπάνια και διαμορφώνει την έννοια του «Κανείς άλλος» θα βγουν και 3 μικρότερα που αναδεικνύουν τα κεντρικά αξιακά θέματα «ποιότητα- φρεσκάδα- οικονομία».

Είναι αυτά ακριβώς τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν, στην προσπάθεια να διαλέξουμε με φροντίδα και προσοχή ό,τι καλύτερο παράγει η χώρα μας. Μέσα από επιλεγμένες συνεργασίες με 400 Έλληνες προμηθευτές που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα όπως φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, κρεατικά και ψάρια και άλλα.

Καθημερινός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στην Ελληνίδα και τον Έλληνα τα πιο ποιοτικά προϊόντα.

Και για να το πετύχουμε ξέρουμε ότι από τη στιγμή που διαλέγουμε τους προμηθευτές και τα προϊόντα τους με ξεχωριστές προδιαγραφές, τη μεταφορά τους με αδιαπραγμάτευτες συνθήκες φρεσκάδας, τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και μέχρι τη στιγμή που τους υποδεχόμαστε σε ένα κατάστημα, πρέπει να λειτουργούμε όπως κανείς άλλος.

Γιατί όλες και όλοι εμείς στη Lidl Ελλάς είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας και κάθε μέρα κάνουμε το κάτι παραπάνω για να τη διασφαλίσουμε.

Αυτό που θέλουμε όμως πιο πολύ από όλα είναι να βρίσκουμε τον τρόπο να μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη φρεσκάδα και ποιότητα, στην τιμή που θέλετε. Και τα καταφέρνουμε τόσο καλά όσο κανείς άλλος!

#kaneisallos

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.lidl-axizei.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

SHARE:

24Media Network