Κορονοϊός – Vodafone: Τι παρέχει η εταιρεία στα πλαίσια του DigitalSolidarityGR

Κορονοϊός – Vodafone: Τι παρέχει η εταιρεία στα πλαίσια του DigitalSolidarityGR
Κατάστημα της Vodafone Eurokinissi

H Vodafone αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες για αδιάλειπτη επικοινωνία, εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργασία, αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία την ώρα που όλοι οι πολίτες «μένουν σπίτι» ξεκινάει τις προσφορές της από 20 Μαρτίου.

Η Vodafone Ελλάδας δίνει το μήνυμα της ψηφιακής αλληλεγγύης με πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ώστε να συνεχίσουν την εκπαίδευση, την εργασία, την καθημερινή δραστηριότητα και την επικοινωνία από το σπίτι. Οι πρωτοβουλίες αυτές ενισχύουν το πρόγραμμα #DigitalSolidarityGR που έχει ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναγνωρίζει τις αυξημένες ανάγκες για αδιάλειπτη επικοινωνία, εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργασία, αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία την ώρα που όλοι οι πολίτες «μένουν σπίτι» και προσφέρει από τις 20 Μαρτίου τα εξής:

στους ιδιώτες:

  • 400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών
  • 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost

στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις:

  • 400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα ADSL και VDSL για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών
  • 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost

το πρόγραμμα Vodafone Smart Working με δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, ακόμα και όταν όλα τα στελέχη πρέπει να εργαστούν από το σπίτι. Η προσφορά αφορά νέες συνδέσεις Office Everywhere που περιλαμβάνει:

Vodafone Mobile Broadband 5GB – για ευελιξία στη συνδεσιμότητα όπου κι αν βρίσκονται

Office365 Premium με τη σουίτα εργαλείων του Office και το Microsoft Teams για συνεργασία από απόσταση και ομαδική τηλεδιάσκεψη

Vodafone Secure Device Management – για να ενισχυθεί η ασφάλεια στην εργασία από απόσταση

στην οικογένεια και τα παιδιά:

  • δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές του βασικού πακέτου του Vodafone TV στο σύνολο του παιδικού περιεχομένου της υπηρεσίας για τους επόμενους τρεις μήνες
  • αποκλειστικές προσφορές για πρόσβαση στην πλατφόρμα μάθησης Brainy. Περισσότερες πληροφορίες στο Vodafone.gr/brainy
  • δωρεάν STEM μαθήματα και δημιουργική απασχόληση μαθητών με DIY δραστηριότητες, μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.generationnext.vodafone.gr του Ιδρύματος Vodafone.

Όλες οι προσφορές χρόνου ομιλίας ενεργοποιούνται αυτόματα και για έναν μήνα.

Οι εκπτώσεις σε πακέτα δεδομένων Giga Boost ενεργοποιούνται μέσω του Vodafone.gr και της εφαρμογής My Vodafone App για 3 μήνες για νέες ενεργοποιήσεις από 20 Μαρτίου μέχρι 20 Απρίλιου.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς Vodafone Smart Working γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από τo Vodafone.gr από σήμερα και έως τις 30 Απριλίου.

Επιπλέον, η εταιρία υποστηρίζει τους συνδρομητές της μέσα από ψηφιακά εργαλεία ώστε να μπορούν να εκτελούν συναλλαγές, χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημα, τώρα που περιορίζουν τις μετακινήσεις τους.

Μέσω της εφαρμογής My Vodafone App: Διαχείριση λογαριασμού (αναζήτηση PUK, διαχείριση premium SMS, κλπ.), ανανέωση χρόνου ομιλίας, αγορά έξτρα πακέτων, κλπ.

Μέσω Live Chat στο Vodafone.gr ή στην εφαρμογή My Vodafone: Εξυπηρέτηση και επίλυση θεμάτων

Μέσω της Ομάδας Ready στα social media: Χρηστικά video στο Vodafone Greece youtube για χρήσιμα tips, όπως π.χ. ρύθμιση συσκευών για λήψη μηνυμάτων 112 ή εγκατάσταση εξοπλισμού.

Μέσω Vodafone.gr και Virtual
Shop για online αγορές Μέσω της σελίδας #συνεχίζουμε_σπίτι για online εξυπηρέτηση σε κινητό και σταθερό στο https://www.vodafone.gr/sinexizoume-spiti-digital-journeys/

Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία είναι σημαντικό να δοθεί ένα μήνυμα υπευθυνότητας και αλληλεγγύης. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας και συνδεόμαστε για το δύσκολο παρόν και για το καλύτερο μέλλον. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα vodafone.gr/sinexizoumespiti/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα