Κρητικός: Έφτασε τα 293 καταστήματα με νέα εξαγορά

Κρητικός: Έφτασε τα 293 καταστήματα με νέα εξαγορά

Ανεβαίνει σταθερά μέσω εξαγορών και λειτουργίας νέων καταστημάτων η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός. Ποια είναι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στον Νομό Αττικής που εξαγόρασε.

Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός βελτιώνει σταθερά την θέση της στην πρώτη δεκάδα με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας καθώς η όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της προχώρησε στην εξαγορά της αλυσίδας “ΜΕΡΙΜΝΑ” . Η τελευταία δραστηριοποιείται στο Νομό Αττικής και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Άνω Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Περιστερίου και Ταύρου. Με την εξαγορά αυτή η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ενισχύει την θέση της στο νομό Αττικής με 11 ακόμη καταστήματα και σε περιοχές που δεν είχε δραστηριότητα.

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ξεκίνησε το 1ο της κατάστημα το 1974 με την ένωση 28 παραδοσιακών παντοπωλών και όλα αυτά τα χρόνια εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη αλυσίδα με σεβασμό στην παράδοση και διακρινόμενη για το ήθος της και την ελληνικότητά της. Αποτελεί μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ και στην διάρκεια των ετών εξελίχθηκε σε μία πολυμετοχική εταιρία αποτελούμενη από 116 μετόχους, παιδιά και εγγόνια των αρχικών ιδρυτών της.

293 σημεία λιανικής πώλησης

Ο κύκλος εργασιών των S/M "ΜΕΡΙΜΝΑ" το έτος 2017 ανήλθε σε 13,7 εκατομμύρια ευρώ και το απασχολούμενο προσωπικό ανέρχεται σε 155 άτομα. Από την πλευρά του ο Όμιλος "ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ" στο νέο του σχήμα, θα απαριθμεί πανελλαδικά 293 σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία περιλαμβάνονται και τα 100 καταστήματα του δικτύου της θυγατρικής Εταιρείας CRM – ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη.

ADVERTISING

Επιπλέον, το 2018, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχει ήδη ανοίξει 14 νέα καταστήματα, συνεχίζοντας την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου των 20 τουλάχιστον νέων καταστημάτων εντός του έτους. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών εκτιμάται για το 2018 σε 326 εκατομμύρια ευρώ και για το 2019 σε 360 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σούπερ Μάρκετ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κρητικός: Πώς έφθασε από τα 100 στα 250 σούπερ μάρκετ σε ένα χρόνο

Αυτές είναι οι 10+1 μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα

SHARE:

24Media Network