Κακοκαιρία Μήδεια: Την Τετάρτη αναμένεται η επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ

Κακοκαιρία Μήδεια: Την Τετάρτη αναμένεται η επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ
Εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας Eurokinissi

Είναι θέμα ωρών να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, σύμφωνα με ανακοίνωση. Άμεσα θα ακολουθήσει η επανεκκίνηση του εργοστασίου.

Την Τετάρτη (17/02) αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, και θα ακολουθήσει άμεσα η επανεκκίνηση του εργοστασίου αναφέρει σε αποψινή ανακοίνωση ο Ειδικός Διαχειριστής της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της χιονόπτωσης διακόπηκε η ηλεκτροδότηση στο εργοστάσιο αλλά και στους οικισμούς της περιοχής ενώ κατέρρευσε τμήμα της στέγης.

«Με την πτώση της σκεπής δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός προσωπικού και δεν επηρεάστηκε η λειτουργία της παραγωγής. Όμως λόγω της περιορισμένης ηλεκτροδότησης αλλά κυρίως και για την ασφάλεια των εργαζομένων αποφασίστηκε η διακοπή της παραγωγής και το προσωρινό κλείσιμο του εργοστασίου μέχρι την αποκατάσταση της πλήρους ηλεκτροδότησης (ήδη άμεσα άρχισαν οι εργασίες) και του ελέγχου της περιοχής», αναφέρει ο Ειδικός Διαχειριστής.

Η ΛΑΡΚΟ είναι σε διαδικασία ιδιωτικοποίησης με δύο παράλληλους διαγωνισμούς για τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου και της εταιρείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα