ΜcDonald's: Άνοιξε δύο νέα καταστήματα - Έρχονται άλλα εννέα

ΜcDonald's: Άνοιξε δύο νέα καταστήματα - Έρχονται άλλα εννέα
WWW.RAWSTUDIO.GR

Παρελθόν φαίνεται να είναι η καθοδική πορεία της McDonald's στην Ελλάδα καθώς η διεθνής αλυσίδα επεκτείνεται συνεχώς σε νέες περιοχές

Με το δεξί μπήκε το 2019 για την McDonald's στην Ελλάδα καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων θέτει λειτουργία δύο καταστήματα, ένα στην Αθήνα και ένα στην Λάρισσα.

Συγκεκριμένα η αμερικανική αλυσίδα αποκτά ξανά παρουσία στην Λεωφόρο Μεσογείων (σ.σ. την περασμένη δεκαετία είχε κατάστημα τόσο στον Χολαργό όσο και στην Αγία Παρασκευή) καθώς πριν από λίγες ημέρες άνοιξε κατάστημα δίπλα από τον σταθμό "Νομισματοκοπείο" του Μετρό (επί της λεωφόρου Μεσογείων 343 και Ίριδος) Πρόκειται για το 23ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,5 εκατ. ευρώ και σε αυτό απασχολούνται 45 εργαζόμενοι.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s στη Λεωφόρο Μεσογείων θυμίζει το κατάστημα που λειτουργούσε στην Αγία Παρασκευή καθώς διαθέτει χώρο για παιδικά πάρτι, χώρο στάθμευσης και διπλής γραμμής Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση.Παράλληλα, στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

ΜcDonald's: Άνοιξε δύο νέα καταστήματα - Έρχονται άλλα εννέα
WWW.RAWSTUDIO.GR

Κατάστημα και στην Λάρισα

Η Premier Capital ΕΛΛΑΣ Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη της McDonald's στην Ελλάδα συνεχίζει το φιλόδοξο πρόγραμμά της για την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα. Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξει ένα ακόμα εστιατόριο McDonald’s στη Λάρισα, το οποίο αποτελεί μια επιπλέον επένδυση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ και θα απασχολεί 45 εργαζόμενους. Το εστιατόριο θα βρίσκεται επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37 στον χώρο που μεσουρανούσε για δεκαετίες το θρυλικό, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους ταξιδίωτες, “Τράβελ Στοπ”.

Το νέο εστιατόριο της Λάρισας ακολουθεί παρόμοια αστική (urban) προσέγγιση στη διακόσμηση με αυτό της Λεωφόρου Μεσογείων. Θα διαθέτει ευέλικτο χώρο για παιδικά πάρτι, δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), ενώ επίσης θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και η υπηρεσία Drive Thru.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία ο Victor Tedesco, Managing Director της Premier Capital plc, που είναι ο Developmental Licensee για την Ελλάδα, «Είμαστε πολύ ευτυχείς που διευρύνουμε το δίκτυο των McDonald’s σε όλη την Ελλάδα, με δύο νέα εστιατόρια, στην Αθήνα και τη Λάρισα, και προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών. Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας στα νέα εστιατόρια με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές που χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία του μέσα στο κατάστημα.
Ως Developmental Licensee, η Premier Capital ΕΛΛΑΣ Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει την ανάπτυξη της αλυσίδας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία εννέα ακόμα εστιατορίων, και να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 250 νέες θέσεις εργασίας».

Από το 2011 που η Premier Capital Ελλάς ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: mcdonald's
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

McDonald's: Πώς τα πάνε στην Ελλάδα

SHARE: