Με νέα δομή η foodstandard

Η foodstandard, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον αγροτικό και αγροδιατροφικό κλάδο, ενδυναμώνει την ομάδα, τη διοικητική και τη λειτουργική της δομή.

Στο δυναμικό της foodstandard εντάσσεται η Έφη Κυρινοπούλου ως επικεφαλής του Τμήματος Communications & Branding η οποία διαθέτει σημαντική εμπειρία σε προγράμματα εταιρικής, brand, εσωτερικής επικοινωνίας και media relations στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, τροφίμων και ποτών. Εργάστηκε από το 2000 έως το 2009 στις εταιρείες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων CIVITAS και Stratcom. Από το 2009 έως το 2014 είχε αναλάβει καθήκοντα επιστημονικού συνεργάτη ευρωβουλευτή με έμφαση στα θέματα της  Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς & Προστασίας Καταναλωτών.

Στρατηγικό ρόλο στη νέα δομή κατέχει το Τμήμα Οργάνωσης και Ανάπτυξης Εφαρμογών με υπεύθυνο τον Αναπλ. Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Μιχάλη Μανούσο. Με καινοτομίες όπως ο e-farmer (ψηφιακός αγρότης), το econtract farming (πλατφόρμα ψηφιακής οργάνωσης της συμβολαιακής γεωργίας και κτηνοτροφίας) και το iknow (σύστημα ιχνηλασιμότητας), το συγκεκριμένο τμήμα έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα στον αγροτικό χώρο φέρνοντας τις νέες τεχνολογίες στην ελληνική καλλιέργεια.

Παράλληλα, ενισχύεται ο ρόλος του Εμπορικού Τμήματος (Commercial) με επικεφαλής τον Νίκο Σάββα, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χώρο του λιανεμπορίου και των πωλήσεων. Το τμήμα κεφαλαιοποιεί εμπορικά την πολυετή ενασχόληση της foodstandard με μεγάλο αριθμό παραγωγών και επιχειρήσεων στον αγροδιατροφικό χώρο. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την παρακολούθηση και εντοπισμό ελληνικών τοπικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας για επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς με στόχο την εμπορικοποίηση και την εμπορική τους μεγέθυνση διεθνώς.

Τέλος, κεντρική παραμένει η θέση του βασικού για την εταιρεία Τμήματος Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας (διαχείριση έργων, πιστοποιήσεις, χρηματοδοτήσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα κ.α.). Υπεύθυνη του εν λόγω τμήματος ορίζεται πλέον η Βαρβάρα Αβαγιαννέλη η οποία εργάζεται στη foodstandard από το 2007 για πλήθος πελάτων στον αγροδιατροφικό χώρο.

Ο Στέλιος Δρυς, Διευθύνων Σύμβουλος της foodstandard δήλωσε σχετικά: “Εταιρείες σαν τη foodstandard, οι οποίες υπηρετούν τη νέα ελληνική παραγωγική οικονομία, χρειάζονται ανθρώπους «ανήσυχους» και δημιουργικούς, οι οποίοι να δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Με την εσωτερική αναδιάρθρωση δημιουργούμε ένα ευέλικτο και πολυεπίπεδο σχήμα στο οποίο κάθε στέλεχος προσφέρει την εξειδικευμένη γνώση του βοηθώντας τους πελάτες να υλοποιήσουν με επιτυχία τα επιχειρηματικά τους σχέδια και να κάνουν το όραμά τους πράξη. Το τμήμα Οργάνωσης και Ανάπτυξης Εφαρμογών, το Εμπορικό, το τμήμα Επικοινωνίας και το τμήμα Διαχείρισης Έργων ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς για να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά τους σε όλο το φάσμα: από το χωράφι στον καταναλωτή».

Η foodstandard είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον ευρύτερο αγροτικό και αγροδιατροφικό κλάδο. Παρέχει συνολικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των εμπλεκομένων φορέων από την παραγωγή μέχρι την αγορά, από τον πρωτογενή τομέα (αγρότες, παραγωγικές ΜΜΕ, συνεταιρισμοί) έως και τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων.

SHARE:

24Media Network