Μεγάλη Βρεταννία: 150 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον κλάδο της φιλοξενίας

Διαβάζεται σε 2'
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία INTIME NEWS ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία μετρά 150 χρόνια παρουσίας στον κλάδο της φιλοξενίας. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Με διαδραστικές ενέργειες, περιηγήσεις, εκθέσεις και άλλες δράσεις που αγκαλιάζουν κάθε κεφάλαιο της πορείας του μέχρι σήμερα, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γορτάζει τα 150 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας.

Σε σημερινή ειδική εκδήλωση, η Μεγάλη Βρεταννία προσκαλεί το κοινό σε μια βιντεοπροβολή, στην οποία ανθολογεί φέτος τις πιο σημαντικές στιγμές του ξενοδοχείου και μας ταξιδεύει στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

Από τη θέση του στην καρδιά της Αθήνας μας υπενθυμίζει τον κεντρικό του ρόλο στη διαμόρφωση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος του αστικού τρόπου ζωής, αλλά και της έννοιας της επαγγελματικής φιλοξενίας στη χώρα.

Με αφορμή την επέτειο για τα 150 χρόνια, ένα σύνολο από εκδηλώσεις αναδεικνύουν τη διαχρονική θέση του ξενοδοχείου ως κορυφαίου συμβόλου φιλοξενίας που φωτίζει τις αθηναϊκές νύχτες και μέρες. Η έμπειρη ομάδα συνεργατών του καθοδηγεί τους επισκέπτες στις πιο απολαυστικές στιγμές που μετατρέπονται σε αγαπημένες συνήθειες και ξεχωριστές αναμνήσεις.

Ως ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία παγκοσμίως με 150 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, έχει κατακτήσει τον τίτλο του ορόσημου για την αθηναϊκή κοινωνία, και η φήμη του ως αγαπημένου οικοδεσπότη για αρχηγούς κρατών, βασιλείς και σημαντικές προσωπικότητες παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα