Νέα γωνιά αφιερωμένη στον ελληνικό καφέ από τον Λουμίδη Παπαγάλο και το Yoleni’s!

Νέα γωνιά αφιερωμένη στον ελληνικό καφέ από τον Λουμίδη Παπαγάλο και το Yoleni’s!

«Η γωνιά μας», είναι ο νέος μοντέρνος χώρος που δημιούργησε ο Λουμίδης Παπαγάλος μέσα στο Yoleni’s Greek Gastronomy center με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τον ελληνικό καφέ.

Tο κατάστημα Yoleni’s Greek Gastronomy center στο Κολωνάκι αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των Αθηναίων, και όχι μόνο, που θέλουν να βρουν ποιοτικά ελληνικά προϊόντα απ’ όλες τις γωνιές της χώρας σε ένα ζεστό, άκρως φιλόξενο περιβάλλον. Από αυτόν τον χώρο δε θα μπορούσε να λείπει ο Λουμίδης Παπαγάλος που άναψε το μπρίκι του και σας περιμένει πλέον να γευτείτε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ στη νέα, ειδικά διαμορφωμένη γωνιά μέσα στο κατάστημα Yoleni’s.

Νέα γωνιά αφιερωμένη στον ελληνικό καφέ από τον Λουμίδη Παπαγάλο και το Yoleni’s!

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα φλιτζάνι Λουμίδης Παπαγάλος επιλέγοντας το αγαπημένο του χαρμάνι μαζί με πλούσιο πρωινό ή brunch με επιλογές στο menu αποκλειστικά φτιαγμένες για να αναδεικνύουν τη γεύση και τα αρώματα του ελληνικού καφέ. Για τους λάτρεις του παραδοσιακού, η θρακιώτικη πίτα με γλυκόξινα λευκά τυριά ή ένα κομμάτι γαλατόπιτα είναι οι must επιλογές που πρέπει να γευτούν, ενώ για όσους θέλουν μια πιο υγιεινή επιλογή, το Sandwich Ζέας με ντομάτα και αβοκάντο και τα Yoleni’s Benedict αυγά μαζί με ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ υπόσχονται να τους προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια για ένα καλό ξεκίνημα της ημέρας.

ADVERTISING
Νέα γωνιά αφιερωμένη στον ελληνικό καφέ από τον Λουμίδη Παπαγάλο και το Yoleni’s!

Παράλληλα, στα ράφια «της γωνιάς μας» αλλά και στο eshop yolenis.com μπορεί να βρει πλήθος από συνοδευτικά όπως μαρμελάδες, γλυκά σνακ και αλείμματα, κουλουράκια και γλυκά του κουταλιού, ταιριασμένα ανάλογα με το χαρμάνι του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, ώστε να δημιουργούν το τέλειο coffee pairing.

Η εμπειρία όμως δε σταματάει εκεί, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να προσφέρει αποκλειστικά μέσω του online & offline δικτύου της Yoleni’s, ως δώρο στους αγαπημένους του τα καλάθια Λουμίδης Παπαγάλος, γεμάτα επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα, που αποτελούν συνοδευτικά του ελληνικού καφέ, μαζί με συσκευασίες καφέ ή να δημιουργήσει τη δική του custom-made σύνθεση.

«Η γωνιά μας» είναι ο νέος talk of the town προορισμός για τους λάτρεις του καφέ που απολαμβάνουν τον καφέ τους είτε on the go είτε στην καφετέρια. Και φυσικά, τα αυθεντικά χαρμάνια Λουμίδης Παπαγάλος είναι εκεί για όσους θέλουν να πάρουν το ξακουστό άρωμα του πιο αγαπημένου ελληνικού καφέ μαζί τους! .

SHARE:

24Media Network