Νέο κατάστημα iRepair στην καρδιά της Αθήνας

Νέο κατάστημα iRepair στην καρδιά της Αθήνας

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας

Του Γ. Μανέττα

Τα εγκαίνια του 25ου καταστήματος της έκανε πριν από λίγο η εταιρεία iRepair, η οποία δραστηριοποιείται στις επισκευές κινητών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας στην αρχή της οδού Φιλελλήνων λίγα μέτρα από την πλατεία Συντάγματος.

Οι προσδοκίες, όπως σε κάθε νέο κατάστημα της εταιρείας είναι υψηλές. Όπως λέει στο «Έθνος» ο επικεφαλής της iRepair, Κρις Χάμπερτ και παλαίμαχος αμερικανός πολίστας με θητεία σε Χαλκίδα, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στόχος και εδώ είναι η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη –η ταχύτερη στην αγορά-.

«Προτεραιότητά μας είναι ο πελάτης. Θέλουμε να είναι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες που του προσφέρουμε. Εκεί στηρίζεται και η επιτυχία μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η iRepair ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από δέκα χρόνια και σήμερα διαθέτει δίκτυο 25 καταστημάτων ενώ απασχολεί πάνω από 150 άτομα προσωπικό. Σήμερα, άνοιξε και το νέο κατάστημα σε κεντρικό σημείο του Πειραιά.

Στα σχέδια της εταιρείας, σύμφωνα με τον κ. Χάμπερτ είναι η λειτουργία δυο ακόμη σημείων σε δυο νησιά αλλά και η είσοδος στην Κύπρο, η οποία πιθανότητα να γίνει στις αρχές του νέου έτους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα