Μεγαλοβιομήχανος δίνει το σπίτι του σε 100 παιδιά της Κιβωτού

Μεγαλοβιομήχανος δίνει το σπίτι του σε 100 παιδιά της Κιβωτού

Δύο κατοικίες οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες στέγασης 100 αγοριών και κοριτσιών της Κιβωτού του Κόσμου δώρισε η οικογένεια του επιχειρηματία Κώστα Λούλη

Μια σημαντική δωρεά υλοποίησε η οικογένεια Λούλη προς την “Κιβωτό του Κόσμου”, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες στέγασης 100 συνολικά παιδιών.

Ειδικότερα, η οικογένεια Λούλη, προσέφερε δύο κατοικίες, οι οποίες βρίσκονται σε δύο αγροκτήματα στον Βόλο. Το πρώτο σπίτι με το αγρόκτημά του στεγάζει αγόρια και εγκαινιάστηκε πρόσφατα στον Βόλο, ενώ το δεύτερο σπίτι-αγρόκτημα, το οποίο θα στεγάσει κορίτσια, αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως το 2018. Οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές για φέρουν τα παιδιά κοντά στη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Οι υπόλοιπες κατοικίες και κτίσματα είναι συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ., βρίσκονται σε εκτάσεις 25 στρεμμάτων και περιλαμβάνουν: μουσείο, ελαιοτριβείο, πετρόμυλο, τυροκομείο, φυτώρια, θερμοκήπια, στάβλους και μια τράπεζα σπόρων.

Η οικογένεια Λούλη, προχώρησε στη δωρεά των δύο σπιτιών φιλοξενίας, έχοντας ως κύριο μέλημα να λάβουν τα παιδιά που δεν έχουν κάποιο υποστηρικτικό περιβάλλον, την προστασία, φροντίδα, αγάπη, αλλά και τα απαραίτητα εφόδια που θα τα βοηθήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους. Η “Κιβωτός του Κόσμου” δημιουργήθηκε και διευθύνεται από τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και φροντίζει σήμερα σε σταθερή βάση 550 περίπου παιδιά σε τέσσερις (4) στέγες αγάπης που βρίσκονται στην Αθήνα, Χίο, Ιωάννινα και Βόλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα