Ο όμιλος Sani / Ikos δίνει διευκολύνσεις εμβολιασμού στους εργαζομένους του

Ο όμιλος Sani / Ikos δίνει διευκολύνσεις εμβολιασμού στους εργαζομένους του
Όμιλος Sani / Ikos

Ο ελληνικός ξενοδοχειακός όμιλος στηρίζει με τον δικό του τρόπο την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού.

Την πολιτική κινήτρων ακολουθεί ένας εκ των κορυφαίων ελληνικών ξενοδοχειακών ομίλων, προκειμένου να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοί του.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος Sani / Ikos, αναλαμβάνει την παροχή βοήθειας στους εργαζόμενους που επιθυμούν να εμβολιαστούν, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, ενώ προσφέρει σε όλους τους εργαζόμενους που θα εμβολιαστούν ή έχουν ήδη εμβολιαστεί, επιπλέον δύο ημέρες πληρωμένης άδειας. Επίσης, μέσω κλήρωσης, θα διαθέσει για όλους τους εμβολιασθέντες, 20 τετραήμερα ταξίδια για δύο άτομα σε: Ελλάδα, Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Μαδρίτη.

Ταυτόχρονα, συνεχίζει τη διενέργεια εβδομαδιαίων ελέγχων με rapid antigen tests στο σύνολο του προσωπικού του, το κόστος των οποίων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο όμιλος.

Επίσης, για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών του, o όμιλος ακολουθεί διεξάγει rapid antigen ή PCR τεστ κορονοϊού σε όλους του επισκέπτες, σύμφωνα με τα πιστοποιημένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας #OnlyAtSani και Infinite Care Protocol, τα οποία έχουν εφαρμοστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα τα τελευταία δύο χρόνια. Τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν μία σειρά από μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως: ανέπαφες υπηρεσίες, προηγμένες τεχνολογίες για τον καθαρισμό του αέρα σε όλους τους χώρους, ειδικά πρωτόκολλα για τον καθαρισμό των δωματίων, υπαίθριες δραστηριότητες και εξατομικευμένα προγράμματα εμπειριών για τους επισκέπτες, κ.ά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα