Ο Πάνος Γερμανός μπαίνει και στις λευκές συσκευές μέσω της Sharp

Την αποκλειστική αντιπροσωπεία των οικιακών συσκευών της Sharp ανέλαβε στην Ελλάδα η Westnet

Ο Όμιλος Olympia, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, εισέρχεται και στην κατηγορία των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών μέσω της αντιπροσώπευσης της Sharp στην Ελλάδα

Άλλαξε χέρια ο τομέας οικιακών ηλεκτρικών συσκευών της Sharp η οποία έως τώρα αντιπροσωπεύονταν στην χώρα μας από την Delta Domestic Appliances. Συγκεκριμένα η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων του Πάνου Γερμανού ανακοίνωσε σήμερα αποκλειστική συνεργασία της με τη Sharp στην συγκεκριμένη κατηγορία. H νέα συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διανομή από τη Westnet μιας σειράς προϊόντων, όπως ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες, κουζίνες, φούρνους, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, στην ελληνική αγορά.

Αξίζει να αναφερθεί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, ότι μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, διευρύνεται σημαντικά το εύρος του χαρτοφυλακίου της Westnet με λευκές συσκευές κορυφαίου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας κατασκευής, οι οποίες φέρουν την σφραγίδα μίας από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα της SHARP φιλοδοξούν να κάνουν πράξη τη δέσμευση της εταιρίας να εξυπηρετεί τις ανάγκες του καταναλωτή “ForLife”, διευκολύνοντας την καθημερινή ζωή των χρηστών για μια ολόκληρη ζωή.

Με την αφορμή της έναρξης της νέας συνεργασίας, ο εμπορικός διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης δήλωσε: «Υλοποιώντας το πλάνο ανάπτυξης της Westnet κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε ένα ακόμα βήμα, την είσοδό μας στην αγορά των λευκών συσκευών. Είναι σημαντικό ότι στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγό ένα σημαντικό και αναγνωρίσιμο brand, αυτό της Sharp. Το brandname της Sharp είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη και είμαστε σίγουροι πως οι Έλληνες καταναλωτές θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία και φυσικά τον κορυφαίο σχεδιασμό των προϊόντων της».


Ποια είναι η Westnet

Η Westnet, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας, ξεκίνησε στην Ελλάδα από το 2005 και από το 2017 στην Κυπριακή αγορά. Αρχικά με τη διανομή προϊόντων πληροφορικής και περνώντας το 2012 στην αγορά του mobility με smartphones και tablets, και το 2016 στην αγορά του TV, η Westnet εισέρχεται σε μια νέα, ιδιαίτερα δυναμική κατηγορία, αυτή των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, η οποία είναι η μοναδική που παρουσιάζει τατελευταία χρόνια θετικό πρόσημο στην ευρύτερη αγορά των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει μεγάλους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP Inc. & HP Enterprise, Microsoft, Samsung, LG, Canon, Logitech, Corsair, Philips, Eset, Creative, και TP-Link, ενώ κατέχει κι αποκλειστικά συμβόλαια διανομής με κατασκευαστές όπως Asus, Lenovo, Motorola, Sharp, Fujitsu, Hitachi, Toshiba,Polaroid και Trust. Η εταιρία ξεκίνησε το 2005 με διανομή προϊόντων πληροφορικής και το 2012 επεκτάθηκε στην αγορά του mobility με smartphones και tablets. Το 2015 η Westnet αναπτύχθηκε στις αγορές των αξεσουάρ, περιφερειακών,tech toys, και gaming.

Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia – μέλος του οποίου είναι η Westnet - με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί πλέον έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 11 χώρες με πολλές διαφορετικές εταιρείες. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν τα καταστήματα Public, η παραγωγική μονάδα Sunlight, και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Play στην Πολωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάνος Γερμανός, Sunlight
SHARE:

24Media Network