Οι αγορές στα Lidl φέρνουν 80.000€ μετρητά σε 20 τυχερούς

Οι αγορές στα Lidl φέρνουν 80.000€ μετρητά σε 20 τυχερούς

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Lidl Plus, ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα, όχι απλώς να κερδίζει διαρκώς έκπτωση για τις αγορές προϊόντων από τα καταστήματα της αλυσίδας, αλλά και να συμμετέχει στον νέο μεγάλο διαγωνισμό, ο οποίος θα «τρέχει» έως τις 23 Απριλίου του 2022.

Οι 20 νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν μέσω κλήρωσης, θα λάβουν από 4.000 ευρώ σε μετρητά (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος φόρου), τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως και όπου ακριβώς επιθυμούν. Ένα ποσό, το οποίο είναι εφικτό να καλύψει τα ψώνια ενός νοικοκυριού για πολλούς μήνες.

Και τι πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις το μεγάλο έπαθλο; Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά να ψωνίζεις.

Σκανάροντας την ψηφιακή του, Lidl Plus κάρτα στο ταμείο, για κάθε αγορά από 25 ευρώ και άνω, ο πελάτης λαμβάνει μία συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Η εφαρμογή, μάλιστα, υπολογίζει αυτόματα τις συμμετοχές, ανάλογα με το ύψος της απόδειξης, χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να προβεί σε κάποια επιπλέον ενέργεια.

Ας σημειωθεί ότι αν το ποσό των αγορών είναι 55 ευρώ, τότε και πάλι ο πελάτης θα κερδίσει δύο συμμετοχές στον διαγωνισμό, ενώ το υπόλοιπο των 5 ευρώ (δεδομένου ότι απαιτούνται αγορές 50 ευρώ για δύο συμμετοχές) δεν συνυπολογίζεται στην επόμενη αγορά.

Όπως είναι εύλογο, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει ο κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στη μεγάλη κλήρωση!

Οι συνολικές συμμετοχές αποστέλλονται από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής Lidl Plus.

Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό, η Lidl Ελλάς έρχεται να ανταποδώσει και να επιβραβεύσει τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, η οποία ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, η εφαρμογή Lidl Plus συνεχίζει να εξελίσσεται, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας εκπτώσεις και «ελαφραίνοντας» την τσέπη των καταναλωτών.

Μπορεί να κατεβάσετε δωρεάν το Lidl Plus από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, και να κάνετε γρήγορα και εύκολα εγγραφή, λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό. Μην χάνετε χρόνο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα