Οι τρεις νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Μύκονο και Κρήτη

Οι τρεις νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Μύκονο και Κρήτη
Once in Mykonos

Τι περιλαμβάνουν οι νέες επενδύσεις της εταιρείας Louis Hotels σε ξενοδοχειακές μονάδες σε Μύκονο και Κρήτη.

Σε νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Μύκονο αλλά και Κρήτη προχωρά η γνωστή εταιρεία ξενοδοχείων Louis Hotels, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό της ένα νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων που θα ανοίξει το 2022 στη Μύκονο και άλλα δύο στην ανακαίνιση των οποίων επενδύει αυτή τη στιγμή.

Στο χαρτοφυλάκιο της Louis το νέο 5άστερο Once in Mykonos

Ένα από τα πιο κομψά και στιλάτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα πρόσθεσε στη συλλογή της η Louis Hotels. Ο Όμιλος, που έγινε πλέον συνώνυμος με την πιο ποιοτική εμπειρία φιλοξενίας, ανακοινώνει τη μακροχρόνια ενοικίαση και διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου “Once in Mykonos” που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Το ξενοδοχείο, όπως αναφέρει το bizness.gr, θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Μάιο.

Το “Once in Mykonos” είναι ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα αρχιτεκτονικά ξενοδοχεία ενώ φημίζεται για την προνομιούχα τοποθεσία του, ακριβώς πάνω από τη μαγευτική παραλία Ορνού.

Όλες οι σουίτες του “Once in Mykonos” -εκ των οποίων οι 24 με ιδιωτική πισίνα- αντικρύζουν το Αιγαίο πέλαγος και υπόσχονται στιγμές ηρεμίας και διακριτικής πολυτέλειας.

Ανοίγει ανανεωμένο και το Mykonos Theoxenia το 2022

Επιπρόσθετα, η Louis Ηotels προχωρά κατά την περίοδο του χειμώνα 2021/22 στην ολοκληρωτική ανακαίνιση και αναβάθμιση του boutique ξενοδοχείου του Mykonos Theoxenia, μέλος των Design Hotels, το οποίο βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα από τους φημισμένους ανεμόμυλους του νησιού.

Για την ανακαίνιση, ομάδα γνωστών διακοσμητών εμπνεύστηκε από χρώματα και γραμμές του νησιού της Δήλου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Μύκονο. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν το ανανεωμένο πρόσωπο του ξενοδοχείου τον Μάιο του 2022.

Η νέα επένδυση 5 αστέρων στα Χανιά

Με την προσθήκη του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου, η Louis Hotels αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην ποιοτική φιλοξενία με έμφαση στις υπερπολυτελείς μονάδες.

Ήδη ο Όμιλος, όπως έχει δημοσιεύσει ήδη το bizness.gr, ανέλαβε τη διαχείριση και τη μεταμόρφωση του επίσης πεντάστερου ξενοδοχείου Asterion Resort & Spa στην Κρήτη.

Η εντυπωσιακή μονάδα που βρίσκεται στα Χανιά συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη πολυτέλεια και διαθέτει όλες τις ανέσεις που κάνουν τη διαμονή του κάθε επισκέπτη μοναδική. Τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες του Asterion διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και εξαιρετικές επιλογές για τις πιο αξέχαστες διακοπές σε ένα μοντέρνο boho chic περιβάλλον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα