OTEGLOBE: Καλύτερη διεθνής εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία και το 2019

OTEGLOBE: Καλύτερη διεθνής εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία και το 2019
CAPTURISE

Ως η καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία βραβεύτηκε η OTEGLOBE καθώς απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο “Best Eastern European & CIS Wholesale Carrier” στα Διεθνή Βραβεία Τηλεπικοινωνιών “Global Carrier Awards 2019”, που απονεμήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών σύσσωμου του κλάδου διεθνών τηλεπικοινωνιών.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία διακρίνεται στα πιο σημαντικά βραβεία του κλάδου των διεθνών τηλεπικοινωνιών και η τρίτη φορά που της απονέμεται το συγκεκριμένο βραβείο.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης πορείας που έχει διαγράψει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Σε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό της διεθνούς αγοράς τηλεπικοινωνιών, η OTEGLOBE έχει καθιερωθεί ως ο ηγέτης του κλάδου στην Ν.Α. Ευρώπη και ως ο εναλλακτικός κόμβος της Μεσογείου για τη διασύνδεση της Ευρώπης με την Ασία και τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας η διάκριση αυτή και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών μας, όλα αυτά τα χρόνια, να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου παγκοσμίως», δήλωσε ο Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE, μετά την απονομή των φετινών “Global Carrier Awards”. «Θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας, ενισχύοντας τη θέση της OTEGLOBE στην αγορά και αναδεικνύοντάς την ως τον αξιόπιστο κόμβο της Μεσογείου που συνδέει την Ευρώπη με τον κόσμο».

Με την ολοκλήρωση της τελετής απονομής των “Global Carrier Awards”, η Rosalind Irving, CEO of Capacity Media, δήλωσε: «Συγχαίρουμε την OTEGLOBE για τη βράβευσή της ως “Best Eastern European/CIS Wholesale Carrier”, μία διάκριση που επιβεβαιώνει τη θέση της ως σημείο αναφοράς στην αγορά των διεθνών τηλεπικοινωνιών όπου δραστηριοποιείται».

Με 271 υποψηφιότητες, αριθμό ρεκόρ φέτος, εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί, διεκδίκησαν μία διάκριση στα “Global Carrier Awards 2019” σε 8 θεματικές κατηγορίες που περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, βραβείο για την «Καλύτερη εταιρεία Διεθνών Τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως», «Καλύτερη εταιρεία ανά ήπειρο», «Βραβεία καινοτομίας» κ.ά.

Τα “Global Carrier Awards” είναι ο πλέον αναγνωρισμένος ετήσιος θεσμός υψηλού κύρους στην αγορά των Διεθνών Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται από τον βρετανικό οργανισμό “Capacity Media”.

Η κριτική επιτροπή των Βραβείων, απαρτίζεται από ομάδα εκπροσώπων διακεκριμένων εταιρειών, συμβούλων επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών, ηγετικών στελεχών της αγοράς διεθνών τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και από έγκριτους δημοσιογράφους διεθνών εκδοτικών οργανισμών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα