Πάρτι με 1000 άτομα σε beach bar του Αλίμου - Δίμηνο λουκέτο και πρόστιμο

Πάρτι με 1000 άτομα σε beach bar του Αλίμου - Δίμηνο λουκέτο και πρόστιμο
FACEBOOK

Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε beach bar του Αλίμου μετά από πάρτι με τη συμμετοχή 1.000 ατόμων. Η ανάρτηση του δημάρχου.

Μετά τη Μύκονο νέο πάρτι διοργανώθηκε σε μπαρ του Αλίμου, αυτή τη φορά, με τη συμμετχοή χιλιών ατόμων, αψηφώντας τις οδηγίες για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αρχές επέβαλαν στην επιχείρηση λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης έγραψε στο fαcebook:

"Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network