Ποια είναι η Mediatel που διατίθεται να προσλάβει 150 απολυμένους της Ηλεκτρονικής

Ποια είναι η Mediatel που διατίθεται να προσλάβει 150 απολυμένους της Ηλεκτρονικής
ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΓΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Η εταιρία παροχής υπηρεσιών γνωστοποίησε πως μπορεί να "πάρει στις τάξεις" της ως και 150 πωλητές και πωλήτριες που έμειναν χωρίς δουλειά μετά το "λουκέτο" της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Στην άμεση πρόσληψη 150 πωλητών και πωλητριών της Ηλεκτρονικής Αθηνών προτίθεται να προχωρήσει η Mediatel, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και εξέλιξής της, όπως γνωστοποίησε σήμερα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, οι υπάλληλοι θα προσληφθούν στην εταιρεία, κατόπιν εκπαίδευσης, έχοντας στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε τους βήμα. Επίσης, η Mediatel δεσμεύεται ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα απευθυνθεί εκ νέου στους πρώην υπαλλήλους της Ηλεκτρονικής Αθηνών για την κάλυψη επιπλέον θέσεων εργασίας.

Σε επικοινωνία που είχε το news247 με την Αθηνά Ατματζίδου, υπεύθυνη προσωπικού της Mediatel η τελευταία ανέφερε ότι είναι καθαρά μία κίνηση από μία ελληνική εταιρεία που θέλει να βοηθήσει στα μέτρα των δυνατοτήτων της εργαζόμενους να βρουν ξανά δουλειά. Δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους στην Ηλεκτρονική ειδικεύονταν στον χώρο των πωλήσεων αποτελεί ένα επιπλέον θετικό στοιχείο καθώς η Mediatel  δραστηριοποιείται έντονα και στον τομέα των τηλεπωλήσεων.

Η Mediatel η οποία ιδρύθηκε το 1995 απασχολεί σήμερα 550 υπαλλήλους και παρέχει μεταξύ των άλλων υπηρεσίες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνικές υπηρεσίες, Audiotext κ.α. Μεταξύ των μεγάλων πελατών που εξυπηρετεί είναι η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η FORTHNET, το Εθνικό Κτηματολόγιο, η Μασούτης, η Μινέρβα, οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ κ.α..

Θυμίζουμε πως πριν από δύο εικοσιτετράωρα η Ηλεκτρονική Αθηνών επιβεβαίωσε τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις και ανακοίνωσε πως κηρύσσει την εταιρία σε κατάσταση πτώχευσης. ” Τα καταστήματα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ από αύριο, 14-4-2016, θα παραμείνουν κλειστά.” κατέληγε η ανακοίνωση της εταιρίας, που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, απασχολούσε 450 άτομα προσωπικό ενώ ο αριθμός των καταστημάτων ήταν 46.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα