Σαφάρι ελέγχων: Λουκέτο σε γνωστό beach bar της Πάρου από την ΑΑΔΕ

Σαφάρι ελέγχων: Λουκέτο σε γνωστό beach bar της Πάρου από την ΑΑΔΕ
voria.gr

Στη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις για 17 παραγγελίες και προχώρησαν άμεσα στην εφαρμογή του νόμου. Έλεγχοι και στη Νάξο για παραβιάσεις της νομοθεσίας.

Στο κλείσιμο για 48 ώρες του γνωστού beach bar reastaurant, Aspro, στην Πάρο, προχώρησαν χθες το απόγευμα οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι συνεχίζουν να οργώνουν τις Κυκλάδες και όλο το Αιγαίο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο beach bar, που θεωρείται το “Nammos” της Πάρου, διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις για 17 παραγγελίες και προχώρησαν άμεσα στην εφαρμογή του νόμου, ο οποίος προβλέπει το διήμερο λουκέτο.

Μάλιστα, οι δικηγόροι της επιχείρησης προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου, ζητώντας αναστολή της απόφασης, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά τους. Από το πρωί, επώνυμοι πελάτες, που είχαν κάνει κράτηση για ξαπλώστρες και ομπρέλα, πήγαν στο σημείο, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί, και έφυγαν άπραγοι.

Παραβάσεις και στη Νάξο

Παράλληλα, οι ράμπο της ΑΑΔΕ εντόπισαν και καταλόγισαν πρόστιμα και ποινές σε τέσσερα σκάφη στη Νάξο, που μετέφεραν τουρίστες χωρίς κανένα νόμιμο φορολογικό παραστατικό, ενώ έβαλαν 48ωρο λουκέτο και σε γνωστό club του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα