ΣΑΡΑΝΤΗΣ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την "Κιβωτό του κόσμου"

Οι καταναλωτές στηρίζουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου

Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. σε συνεργασία με τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στηρίζει για άλλη μία φορά το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, με Απλές Πράξεις Μεγάλης Aξίας.

Από τις 6 έως και τις 19 Ιουνίου 2018, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα Noxzema, Orzene, Carroten, Str8, Bioten, Sanitas, Ava, Teza, Afroso και Sam Loves Betty με προσφορά 1+1 δώρο ή 40% έκπτωση από τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές στηρίζουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, η εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. θα καλύψει τις ανάγκες εξοπλισμού του νέου Κοινωνικού Πολυϊατρείου της Κιβωτού, το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στους επόμενους μήνες στην περιοχή του Κολωνού.

Το νέο Κοινωνικό Πολυϊατρείο θα προσφέρει δωρεάν πρωτοβάθμιες ιατρικές υπηρεσίες και θα διαθέτει εθελοντές ιατρούς (παθολόγους, παιδιάτρους, οφθαλμιάτρους και καρδιολόγους).

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ιδρύθηκε το 1998 από τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, στον Κολωνό. Σήμερα διατηρεί δομές υποστήριξης παιδιών και οικογενειών στην Αθήνα, τη Χίο, τον Βόλο και στην Πωγωνιανή Ηπείρου. Στόχος της Κιβωτού του Κόσμου είναι η ενίσχυση της μητέρας και της ευρύτερης οικογένειας με τρόπους που εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση όλων.

Η Κιβωτός του Κόσμου συγκεντρώνει περίπου 500 παιδιά, καλύπτοντας την καθημερινή τους σίτιση, τις ανάγκες τους για ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, αλλά και την εκπαίδευση τους.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκλαβενίτης
SHARE:

24Media Network