Σκλαβενίτης: Εξαγορά στην Κύπρο – Επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων

Διαβάζεται σε 2'
Σκλαβενίτης: Εξαγορά στην Κύπρο – Επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων
SOOC

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την οικογένεια Παπαντωνίου για την ενσωμάτωση των Υπεραγορών Papantoniou Supermarkets στο Δίκτυό της.

“Με την ένταξη των νέων Καταστημάτων, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ενισχύει το Δίκτυό της φτάνοντας συνολικά τα 27 Καταστήματα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του λιανεμπορίου και αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας” αναφέρει σχετική ανακοίνωση, που σημειώνει ότι:

“Ως αποτέλεσμα, ακόμα περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς και θα απολαμβάνουν κορυφαία εξυπηρέτηση. Σημειώνεται ότι θα διατηρηθεί το σύνολο των 769 θέσεων εργασίας.

Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.”

Από την πλευρά του ο όμιλος εταιρειών Παπαντωνίου, αναφέρει ότι «πεποίθηση μας είναι ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει την ιδανική συνέχεια των υπεραγορών μας. Επιδίωξη μας ήταν να φτάσουμε σε μια συμφωνία που ικανοποιεί και τα δυο μέρη, και διασφαλίζει ένα δυναμικό και πετυχημένο μέλλον και συνέχεια στις υπεραγορές, τους πελάτες, συνεργάτες αλλά και τους εργαζομένους μας».

Κοινός στόχος της συνεργασίας, όπως σημειώνει, παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και η παροχή εξαιρετικής καταναλωτικής και ανθρωποκεντρικής εμπειρίας.  Η νέα εποχή θα ωφελήσει πολλαπλά τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους, καθώς και το σύνολο της κυπριακής αγοράς και οικονομίας, προσθέτει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα