Skroutz Food: Προσθέτει 20 νέα εστιατόρια κάθε μέρα

Skroutz Food: Προσθέτει 20 νέα εστιατόρια κάθε μέρα
skroutz.gr

Στους 1.500 έφθασαν ήδη οι συνεργάτες του Skroutz Food από τον χώρο της μαζικής εστίασης. Ποια είναι τα σχέδια για τους επόμενους μήνες.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει να αναπτύσσεται η επέκταση της Skroutz στον χώρο των υπηρεσιών delivery μέσω της Skroutz Food. Ελάχιστους μήνες μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας ξεπέρασε πριν από λίγες ημέρες τους 1.500 συνεργάτες – επιλογές στην μαζική εστίαση, ενώ κάθε ημέρα προστίθενται περίπου 20 νέοι συνεργάτες.

Στόχος της διοίκησης είναι να ενδυναμώσει την παρουσία της στις περιοχές που έχει ήδη αναπτυχθεί ώστε να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές πριν επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Skroutz τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι καταναλωτές κρίνουν θετικά την επέκταση της στην δραστηριότητα του delivery.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αναφέρει στο News24/7 λίγο πριν το λανσάρισμα, ο Γιώργος Αυγουστίδης, CFO της Skroutz μετά την Αθήνα στόχος είναι το Skroutz Food να επεκταθεί στις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα) με απώτερο στόχο την πανελλαδική κάλυψη. Πέρα από την γεωγραφική ανάπτυξη, στόχος είναι να επεκταθεί και στο κομμάτι της μικρής λιανικής (παντοπωλεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, κάβες, ζαχαροπλαστεία) που διαθέτουν ήδη υπηρεσίες delivery.

Το γρήγορο λανσάρισμα που είχε ως στόχο να προλάβει κινήσεις του ανταγωνισμού (σ.σ. την ανάπτυξη της Wolt, την είσοδο του my order του Γιάννη Χήτου, το επαναλανσάρισμα της πλατφόρμας της Cosmote και πιθανές εισόδους από το εξωτερικό) σύμφωνα με πληροφορίες θα οδηγήσει την Skroutz σε βελτιωτικές κινήσεις οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2020.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα