Και φέτος P&G και ΑΒ Βασιλόπουλος συμβάλλουν στη φροντίδα του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Και φέτος P&G και ΑΒ Βασιλόπουλος συμβάλλουν στη φροντίδα του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Η περιβαλλοντική συνείδηση και η καθημερινή ανθρώπινη συνεισφορά περνούν μέσα από τις μικρές ατομικές πράξεις, συναντώντας συλλογικές πρωτοβουλίες. Μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις μέσα από το πρόγραμμα «Προσφέρω» και τα προϊόντα της P&G στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

Διανύουμε μία περίοδο όπου η κλιματική αλλαγή βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικοκοινωνικού ενδιαφέροντος, αποτελώντας ένα από τα κύρια ζητήματα της ευρωζώνης και της Ελλάδας. Στην επόμενη μέρα της πανδημικής κρίσης, η περιβαλλοντική συνείδηση και η συνεισφορά στο περιβάλλον μέσα από ατομικό ενδιαφέρον, συλλογικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες θεωρούνται εύλογα και αναγκαία προαπαιτούμενα για ένα καλύτερο και πιο πράσινο αύριο.

Η σύμπραξη ατομικής πρωτοβουλίας και οργανωμένης περιβαλλοντικής δράσης από οργανώσεις που ασχολούνται διαχρονικά με το περιβάλλον, μπορεί να αποτελέσει τον «σύμμαχο» του αύριο, δίνοντας το ερέθισμα μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα και κίνητρα στον κάθε ένα από εμάς να βάλει το δικό του λιθαράκι με απλά, μικρά βήματα, αλλά καθοριστικά για το μέλλον του περιβάλλοντος και δη των ελληνικών θαλασσών.

Προσφέροντας καθαρότερες θάλασσες & ακτές

Μία τέτοια σύμπραξη που βάζει στο «παιχνίδι» κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη που θέλει να προσφέρει στο περιβάλλον είναι η «συμμαχία» της P&G και της ΑΒ Βασιλόπουλος, οι οποίες, μαζί με την iSea συμβάλλουν για τέταρτη χρονιά ώστε να έχουμε καθαρότερες θάλασσες και ακτές.

Το πρόγραμμα «Προσφέρω» υλοποιείται σε συνεργασία με την περιβαλλοντική Οργάνωση iSea και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί συνολικά περισσότεροι από 46 τόνοι απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, η P&G και τα προϊόντα της, όπως Ariel, Fairy και Pampers, μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος, πραγματοποίησαν για 4η χρονιά το πρόγραμμα «Προσφέρω» με στόχο τον καθαρισμό των ελληνικών θαλασσών και ακτών από απορρίμματα.

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, οι δράσεις συνεχίστηκαν φέτος με υποβρύχιους καθαρισμούς από την καταδυτική ομάδα της iSea σε συνεργασία με τοπικά καταδυτικά κέντρα και άλλους φορείς, ολοκληρώνοντας με επιτυχία 60 επιπλέον υποβρύχιους καθαρισμούς στο Βόρειο Αιγαίο.

Χαρακτηριστικό της συνέπειας και του έργου του προγράμματος «Προσφέρω» είναι πως αυτό υλοποιείται σταθερά ετησίως από τον Μάϊο του 2018, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερους από 138 παράκτιους και υποβρύχιους καθαρισμούς, ενώ έχουν συγκεντρωθεί και απομακρυνθεί περισσότεροι από 46 τόνοι απορριμμάτων.

Μπορείς κι εσύ να προσφέρεις στο περιβάλλον

Στο κοινό όραμα των Procter & Gamble, ΑΒ Βασιλόπουλος και iSea μπορεί να συμμετέχει κάθε ένας από εμάς, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον καθαρισμό των ακτών για να απολαμβάνουμε όλοι ακόμη πιο καθαρές θάλασσες και ακτές

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με επιπλέον καθαρισμούς, στους οποίους μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι, έστω και έμμεσα. Πώς; Με κάθε αγορά επιλεγμένων προϊόντων P&G από την ΑΒ Βασιλόπουλος όλο τον χρόνο, υποστηρίζουμε τις δράσεις της iSea για καθαρότερες ελληνικές θάλασσες και ακτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα