Τα διαβατήρια του Μπαγκλαντές θα είναι Made in Greece

Τα διαβατήρια του Μπαγκλαντές θα είναι Made in Greece

Στις εγκαταστάσεις τις Veridos Ματσούκης στην Ελλάδα θα εκτυπωθούν 35 εκατομμύρια διαβατήρια του Μπαγκλαντές μετά από σχετική συμφωνία

Άλλη μια χώρα, η 36η, προστίθεται στη μακρά αλυσίδα χωρών – συμπεριλαμβανομένων και πολλών ευρωπαϊκών – που εμπιστεύονται τις εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό της Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας για να παράξουν ταυτότητες, διαβατήρια και άλλα έγγραφα ασφαλείας με τα υψηλότερα standards ασφαλείας.

Πρόκειται για το Μπαγκλαντές που μετά από συμφωνία που υπογράφηκε με τη μητρική εταιρία Veridos GmbH, θα εκτυπωθούν 35 εκατομμύρια διαβατήρια στις εγκατάστασεις της Veridos Ματσούκης Α.Ε.

Τα διαβατήρια θα έχουν έγχρωμη φωτογραφία, λογισμικό υψηλής τεχνολογίας και θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τη θωράκιση των πολιτών και των προσωπικών δεδομένων.

Η Veridos Ματσούκης Α.Ε. διαθέτει όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις ασφαλείας που τις επιτρέπουν να παράγει στην Ελλάδα διαβατήρια, ταυτότητες και κάθε λογής έγγραφα υψηλής ασφάλειας.

Μόλις πρόσφατα, τέθηκε σε λειτουργία και μια νέα μονάδα παραγωγής με υπερσύγχρονα μηχανήματα μετά από επένδυση 35 εκατομμύριων Ευρώ, με την οποία η εταιρία αύξησε θεαματικά τις δυνατότητες παραγωγής με τα υψηλότερα standards ασφαλείας και με τεχνολογία (laser engraving) αιχμής.

Είμαστε η μοναδική ιδωτική εταιρία που παράγουμε εδώ στην Ελλάδα ταυτότητες, διαβατήρια και κάθε είδους έγγραφα ασφαλείας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο αφ’ ενός στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και αφ’ετέρου στην ασφάλεια των πολιτών. Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εκατομμύρια πολίτες απ’ όλο τον κόσμο έχουν ταυτότητες και διαβατήρια made in Greece’’ δήλωσε σχετικά ο κος Ευθύμιος Ματσούκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας

H Veridos Ματσούκης Α.Ε. είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Veridos GmbH με έδρα τη Γερμανία και της Ματσούκης Γραφικές Τέχνες Α.Ε., που ιδρύθηκε το 2007 και συνεχίζει την υπερήφανη κληρονομιά της Αλεξ. Ματσούκης Α.Ε, η οποία κατέχει ηγετική θέση στη βιομηχανία εκτυπώσεων ασφαλείας πολλών δεκαετιών. Η Veridos GmbH αποτελεί μια κοινοπραξία μεταξύ της Giesecke + Devrient GmbH και της Bundesdruckerei GmbH, των δύο μεγαλύτερων Γερμανών παρόχων τεχνολογιών υψηλής ασφαλείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version