Τι θα δούμε στο μεγάλο event 'Disrupt Greece' στις 29 Ιουνίου

Τι θα δούμε στο μεγάλο event 'Disrupt Greece' στις 29 Ιουνίου

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το μεγάλο event Disrupt Greece, το νέο θεσμό καινοτομίας που εγκαινιάζουν Fortune, Industry Disruptors και Παπαστράτος

Στις 29 Ιουνίου στον πολυχώρο  «Προορισμός Παπαστράτος», συναντιούνται οι πιο ανατρεπτικές ιδέες. Θα μιλήσουμε για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, τις τεχνολογίες που κάνουν «disrupt» στην καθημερινότητά μας, τις προκλήσεις τού αύριο και τα νέα εργαλεία που δημιουργούν τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για τη νέα γενιά που τολμά, καινοτομεί και θα παρουσιάσει live τις επιχειρηματικές της λύσεις!

Tο ολοήμερο Live Event του Disrupt Greece περιλαμβάνει μια σειρά από discussion panels και συνεντεύξεις one-to-one με προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, θεσμικό και επενδυτικό χώρο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Fintech, agribusiness, τουρισμός, νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για startups και Mικρομεσαίες επιχειρήσεις, true stories από εκπροσώπους του ελληνικού οικοσυσήματος νεοφυούς επιχειρηματικότητας, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Keynote speakers θα είναι ο  Χρήστος Τσόλκας , Vice President Sales Strategy της Philip Morris International, ο  Jeff Hoffman , επενδυτής και συνιδρυτής μεταξύ άλλων, των booking.com και priceline.com καθώς και ο Έλληνας επενδυτής του snapchat  Νίκος Μπονάτσος , Managing Director του General Catalyst.

Σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρείν και της ελληνικής οικονομίας θα δώσουν το παρόν. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος  Χρήστος Χαρπαντίδης, ο πρόεδρος και CEO της Chipita  Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΕΝΕ και CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ.  Βασίλης Αποστολόπουλος, o  Χάρης Λαμπρόπουλος του ΕΒΕΑ είναι μόνο μερικοί από αυτούς που θα συμμετέχουν στο μεγάλο event.

Παράλληλα οι ομάδες – φιναλίστ του διαγωνισμού που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία μετά την αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή, θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες ζωντανά σε ένα δυναμικό κοινό, διεκδικώντας πρόσβαση σε υπηρεσίες συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Σε ένα διαγωνιστικό κομμάτι με δυνατές «μάχες», θα προσπαθήσουν να πείσουν για τη βιωσιμότητα και τη χρησιμότητα της επιχειρηματικής τους ιδέας. Επιπλέον, θα διεκδικήσουν έξτρα παροχές από εξειδικευμένους συμβούλους, όπως η RSM, η οποία ως exclusive knowledge partner θα τους παρέχει συμβουλές που έχουν να κάνουν με λογιστικά, χρηματοοικονομικά και επιχειρηματικά ζητήματα.

Tον μεγάλο διαγωνισμό καινοτομίας στηρίζουν ακόμα η Τράπεζα Πειραιώς και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θεσμικοί φορείς όπως το Enterprise Greece, ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η ΕΕΝΕ, η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων, η ΕΣΥΝΕ, ενώ η RSM συμμετέχει ως exclusive knowledge partner.

Ακόμη η εταιρεία Prisma αλλά και ως community partners το Foundation, Bluegrowth, Aephoria, iqbility και Ακαδημία Επιχειρηματικότητας.

Στις 29 Ιουνίου, από τις 10.00 το πρωί έχουμε προορισμό. Τον πολυχώρο «Προορισμός Παπαστράτος, στην οδό Γραβιάς 25 στον Πειραιά. Να είστε όλοι εκεί!

Δείτε αναλυτικά την ατζέντα του Disrupt Greece  ΕΔΩ

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας  ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι πρωταγωνιστές του Disrupt Greece προπονούνται για τον μεγάλο τελικό

SHARE:

24Media Network