Το Athens Innovation Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Το  Athens Innovation Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου το Ζάππειο γίνεται το απόλυτο meeting point για επιχειρήσεις, startups, funds, πανεπιστήμια, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Το Athens Innovation Festival (AIF), το φεστιβάλ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα που αποτελεί πλέον θεσμό, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μεταξύ 12 και 14 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Το 2ο AIF εμπνέεται από τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον συμβολισμό της ανάδειξης του στόχου και της επιμονής και συμπράττει καθοριστικά στην ανάδειξη του καινοτόμου επιχειρείν. Με διοργανωτές το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΘΕΑ- ΕΒΕΑ) το Φεστιβάλ διεξάγεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, το Ζάππειο Μέγαρο, έχοντας ως στρατηγικούς συνεργάτες τους Industry Disruptors - GameChangers και τον ΣΕΓΑΣ.

Έτσι, το Athens Innovation Festival υπόσχεται τρεις (3) ημέρες, αφιερωμένες στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και το επιχειρείν σε όλες τις εκφάνσεις του, με πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση, εκπαίδευση, δικτύωση και δυναμικές συνέργειες. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου Φεστιβάλ, εκπρόσωποι από νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις, επενδυτές, ερευνητές, ακαδημαϊκοί και φορείς από την πολιτεία, θα συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις, workshops, παράλληλες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις. Ακόμα, εκθέτες από τους πλέον ανερχόμενους κλάδους, από την αγροδιατροφή και τον τομέα της υγείας, μέχρι το fintech και το e-commerce, έρχονται να αναδείξουν τα next-big-thingsφέρνοντας μαζί τους όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία ενώ, κορυφαίες επιχειρήσεις που παράγουν αξία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και έχουν σημαντικό αποτύπωμα εντός και εκτός Ελλάδος, έρχονται να συναντήσουν τις πολλά υποσχόμενες startups που ανθίζουν εντός του οικοσυστήματος.

ADVERTISING

Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε περισσότερα για το λεπτομερές πρόγραμμα του Athens Innovation Festival, τις ομιλίες, τα πάνελ, τους εκθέτες, τους φορείς και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια στο: https://www.athensinnovation.gr/

SHARE:

24Media Network