Το bioten στηρίζει δυναμικά το έργο της ΑΝΑΣΑΣ

Το bioten στηρίζει δυναμικά το έργο της ΑΝΑΣΑΣ

Ως μέγας χορηγός στην εκδήλωση στο Ζάππειο

Με αφορμή τα 11 χρόνια λειτουργίας της και τα 10 χρόνια ύπαρξης και προσφοράς του Κέντρου Ημέρας, ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΑΝΑΣΑ, διοργανώνει μία εορταστική εκδήλωση την Πέμπτη 20/09 στο Ζάππειο. Το bioten, πιστό στο όραμά του να εμπνέει την κάθε γυναίκα να πιστεύει στη φυσική της ομορφιά, βρίσκεται στο πλευρό της ΑΝΑΣΑΣ δίνοντας δυναμικό παρών!

Η ημερίδα ξεκινά στις 12.00 με μια συνέντευξη Τύπου η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 13.30. Η πρόεδρος της ΑΝΑΣΑΣ, Ζέτα Δούκα και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν το έργο της οργάνωσης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τη σημασία της συνεργασίας της ΑΝΑΣΑΣ με τις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας. Τέλος, στις 15.00-17.00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος με το κοινό, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της Κλινικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΣΑ για θέματα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής.

ADVERTISING

Το bioten και η ΑΝΑΣΑ γνωρίζουν καλά ότι η καλύτερη πρόληψη είναι πάντα η ενημέρωση. Για το λόγο αυτό καλούν τους φίλους τους και όλους όσοι στηρίζουν το έργο τους, να γίνουν μέρος του ανοιχτού διαλόγου, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους ειδικούς.

Το bioten στηρίζει δυναμικά το έργο της ΑΝΑΣΑΣ

Σας περιμένουμε όλους στο Ζάππειο την Πέμπτη 20/09. Στο bioten booth, θα ενημερωθούμε αλλά και θα στήσουμε έναν υπέροχο τοίχο με ευχές.

Κάθε επισκέπτης θα γράφει σε ένα χαρτί το δικό του, μοναδικό μήνυμα και όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια αλυσίδα έμπνευσης, θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο τοίχος αυτός θα χαριστεί στην ΑΝΑΣΑ ως υπενθύμιση του ότι όλοι μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!

SHARE:

24Media Network