Το Domes of Elounda με σφραγίδα της Mariott International

Το Domes of Elounda  με σφραγίδα της Mariott International

Τη συνεργασία της με μια από τις τρεις μεγαλύτερες διεθνείς  ξενοδοχειακές αλυσίδες, την Marriott International προχωρεί η Ledra Hotels and Villas. Η συνεργασία αφορά την πολυτελή μονάδα Domes of Elounda στην Ελούντα Λασιθίου

Η Marriott International, επιστρέφει στην Ελλάδα και την Ελούντα μέσω του brand Autograph Collection Hotel, ενός επιμελημένου δικτύου ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν στο δίκτυο πωλήσεων της MarriottInternational.

Το Domes of Elounda με τη συμφωνία αυτή, εντάσσεται στο μεγαλύτερο δίκτυο ξενοδοχειακών πωλήσεων παγκοσμίως και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στις ώριμες τουριστικά αγορές, ειδικά στις Η.Π.Α, και μεσοπρόθεσμα στις αναδυόμενες αγορές (πχ. Κίνα, Ινδία). Η Αutograph Collection εξασφαλίζει στο Domes of Elounda, πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της Marriott International, στο σύστημα marketing και κρατήσεών της, συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος Marriott Rewards.

Με τη συνεργασία αυτή, η περιοχή της Ελούντας που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brands του τουρισμού υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, αποκτά, μετά από πολύ καιρό, νέα όπλα στον ανταγωνισμό.
«Είναι ξεχωριστή τιμή για μας η συνεργασία με Mariott Internatrional και η ένταξη του Domes στην ομπρέλα του Αutograph Collection το Ξενοδοχείο μας Domes of Elounda. Αποτελεί επιβεβαίωση  των προσπαθειών μας για προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά λειτουργεί παράλληλα και ως εχέγγυο για τη βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών οικονομικής, διοικητικής λειτουργίας αλλά και για διασφάλιση με καινοτόμο τρόπο υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών. Με έμφαση στο σεβασμό του περιβάλλοντος, την ασφάλεια των επισκεπτών και την απόλυτη κάλυψη των πιο υψηλών απαιτήσεων το Domes of Elounda υπό τη σκέπη του  Αutograph Collection της Marriott International μπαίνει με δυναμισμό στη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού. Εκεί η ποιότητα και η λειτουργική επάρκεια είναι η απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος της Ledra Ηotels and Villas Γιώργος Σπανός.

Η Ledra Hotels and Villas υλοποίησε πρόσφατα επενδύσεις ύψους περίπου 13 εκατ. ευρώ στην Ελούντα, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας έναν αναπτυξιακό σχεδιασμό, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.  To Domes of Elounda διαθέτει 78 σουίτες με εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi και ιδιωτική πισίνα, 31 Premium σουίτες ενός υπνοδωματίου, 42 οικογενειακές σουίτες, 5 πολυτελείς οικογενειακές σουίτες δύο υπνοδωματίων. Επιπλέον διαθέτει 36 ιδιωτικές κατοικίες από τις οποίες 28 Domes Luxury Residences και 8 Domes Private Residences, αλλά και 4 Ultraluxe Villas.
Ο όμιλος διαθέτει στην ίδια περιοχή και το Sentido Elounda Blu στο οποίο οι επενδύσεις τα δύο τελευταία χρόνια ξεπέρασαν τα 3.000.000 ευρώ, αλλά και συγκρότημα Pleiades Villas με 9 πολυτελείς κατοικίες με υψηλό δείκτη ιδιωτικότητας στον Άγιο Νικόλαο.

SHARE:

24Media Network