Το eshop που βρίσκεται 24/7 στο πλευρό της επιχείρησής σας

Το eshop που βρίσκεται 24/7 στο πλευρό της επιχείρησής σας

Τα METRO Cash & Carry δημιουργούν ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που φέρνει νέα δεδομένα στη χονδρική πώληση και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας.

Σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες, η διαρκής ανάπτυξη της επιχείρησής σας και η ισχυροποίηση της ανταγωνιστικότητάς της στην αγορά, επιζητούν καινοτόμες αλλαγές και διευκολύνσεις. Για να καταφέρει μια επιχείρηση να πετύχει τη μείωση του κόστους, του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και τη δυνατότητα άμεσου και επαρκούς εφοδιασμού που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών/καταναλωτών της, απαιτούνται σύγχρονες ιδέες και ένας ισχυρός σύμμαχος που θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε κάθε επαγγελματία.

Τα METRO Cash & Carry, η No1 αλυσίδα χονδρικής πώλησης από το 1976, εισάγουν μία σύγχρονη και καινοτόμα υπηρεσία, έτοιμη να βρεθεί στο πλευρό σας κάθε στιγμή, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Μία πρωτοβουλία που φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα της χονδρικής, με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και εύχρηστου eshop, με αναβαθμισμένες, πολυεπίπεδες και προσφιλείς υπηρεσίες για κάθε επιχείρηση.

Μετά από σχεδόν μισό αιώνα δραστηριοποίησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με κορυφαίους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, όπως τον κλάδο της Ho.Re.Ca και άλλες επιχειρήσεις Λιανικής πώλησης (περίπτερα, μίνι μάρκετ, περιφερειακές αλυσίδες super market, κρεοπωλεία κ.α.), το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα φέρνει τη μεγάλη ποικιλία των 20.000 και πλέον κωδικών των METRO Cash & Carry γρήγορα και εύκολα στη διάθεσή σας. Παράλληλα, μετατρέπει την επιχείρησή σας σε “συμπαίκτη” στην αγορά, καθώς το κέρδος των μοναδικών προσφορών που εξασφαλίζει χάρη στη διαπραγματευτική της δύναμη -μετακυλίεται- στον πελάτη. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα διατίθενται αποκλειστικές προσφορές, που δεν θα βρείτε στα φυσικά καταστήματα.

24/7 στο πλευρό σας

Το πρώτο όφελος της επιχείρησής σας από την νέα αυτή πλατφόρμα δεν είναι άλλο από την εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και κόστους. Μία προσφερόμενη υπηρεσία, όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, χωρίς τηλέφωνα, αναμονή, έξοδα κίνησης, έξτρα κόστη, ή άλλους χρονοβόρους τρόπους επικοινωνίας, που γίνεται εύκολα και άνετα από τον χώρο σας. Μέσω του eshop.metrocashandcarry.gr, κάνετε ξέγνοιαστα τις επιλογές σας, αφήνοντας την ίδια την υπηρεσία να αναλάβει τη συλλογή, παράδοση και αποστολή, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ή να ξοδέψετε για να παραλάβετε την παραγγελία σας.


Παράλληλα, μπορείτε να προγραμματίσετε τις αγορές σας, ειδικότερα αν αυτές γίνονται τακτικά, αφού καταγράφονται σε ένα ιστορικό παραστατικών και παραγγελιών, το οποίο συγκεντρώνει η πλατφόρμα. Με τον τρόπο αυτό, παρά την εξ’ αποστάσεως παραγγελία, η επαφή δεν γίνεται απρόσωπη, αφού η αλυσίδα εξακολουθεί να γνωρίζει την επιχείρησή σας και τις ανάγκες της.

Αυτονομία και προσβασιμότητα

Ένα ακόμη σημαντικό όφελος του σύγχρονου και εύχρηστου αυτού eshop, αφορά στους πελάτες που διαθέτουν περισσότερα του ενός φυσικά σημεία. Κι αυτό διότι, τους δίνεται πλέον η δυνατότητα να διαχωρίσουν πλήρως τα υποκαταστήματά τους, ταυτοποιώντας τις παραγγελίες τους ανά φυσικό σημείο.

Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία που δημιουργεί αυτονομία, εύκολη πρόσβαση και κυρίως σημαντική διάκριση ρόλων, αφού ο επαγγελματίας, ως διαχειριστής, μπορεί να κερδίσει χρόνο, αναθέτοντας το ρόλο των παραγγελιών σε οποιοδήποτε εργαζόμενο της επιχείρησής του επιθυμεί και ορίζοντας συγκεκριμένη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως παρελθοντικές παραγγελίες, πληρωμές και δημιουργία λιστών.

Σε επιχειρήσεις που διαθέτουν εργαζόμενους σε διάφορα σημαντικά πόστα (όπως σεφ, υπεύθυνο παραγγελιών και λογιστή κ.α.) δίνεται επιπλέον η δυνατότητα πλήρους διαχωρισμού ρόλων, που αφορούν στα είδη της παραγγελίας (επαναληπτική VS νέα), έγκριση ύψους παραγγελίας, πληρωμή ή επιλογή τρόπου πληρωμής.

Όχι τυχαία Νο1

Όλα τα παραπάνω, προσφέρονται στους πελάτες της αλυσίδας με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που χτίστηκε εδώ και πέντε σχεδόν δεκαετίες, φέρνοντας τα METRO Cash & Carry στην πρώτη θέση στην αγορά του οργανωμένου χονδρεμπορίου. Με πολυετή γνώση, ευρύ κωδικολόγιο και ασυναγώνιστες τιμές, που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, η αλυσίδα έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά της χονδρικής πώλησης, ξεχωρίζοντας χάρη στη δυναμική της και την αναγνωρισιμότητα που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Με τον τρόπο αυτό, μετέτρεψε τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε μονόδρομο κορυφαίων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, συνεχίζοντας να αποτελεί σύμμαχό τους στην αγορά, με νέες και συνεχώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα