Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha, κατακτούν τα Bar Show σε Αθήνα και Βερολίνο

Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha, κατακτούν τα Bar Show σε Αθήνα και Βερολίνο

Premium ελληνικά αποστάγματα μαγεύουν το κοινό.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας τάσης που υπαγορεύει τη στροφή στα local spirits και της αξιοποίησής τους στo bar, τα περίφημα premium ελληνικά αποστάγματα Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha πρωταγωνίστησαν και φέτος στο 9ο Athens Bar Show που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή bartenders και επαγγελματιών του bar, στις 6 και 7 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Διάσημοι bartenders και επαγγελματίες του bar -oι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθιστώντας το Athens Bar Show ως ένα από τα πιο πετυχημένα του είδους σε ευρωπαϊκό επίπεδο- πραγματοποίησαν masterclasses και workshops για cocktail δημιουργίες, όπως ο καταξιωμένος bartender Διονύσης Πολάτος (Ipitou The Bar/ Finca Vigia). Την πρώτη μέρα, 6/11, οι ευφάνταστες δημιουργίες του στα masterclasses με Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο και M DRY Mastiha κέρδισαν τις γευστικές εντυπώσεις όσων τα παρακολούθησαν.

Το ίδιο βράδυ στο Ipitou The Bar, διοργανώθηκε Local Spirits Night, με τους bartenders Διονύση Πολάτο και Μιχάλη Μποτωνάκη (Boheme Bar), οι οποίοι σέρβιραν cocktails με τα premium local spirits Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha, από έναν ειδικό κατάλογο φτιαγμένο αποκλειστικά για την βραδιά! Τη δεύτερη ημέρα 7/11, οι καταξιωμένοι bartenders Διονύσης Πολάτος, Μιχάλης Μποτωνάκης και Σάκης Παπαγιάννης (BitterSweet Bar) έδωσαν ομιλία με θέμα «Πώς να χρησιμοποιήσετε τοπικά υλικά στο μπαρ σας για να κάνετε τη διαφορά», δίνοντας tips για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν τα ελληνικά αποστάγματα σε μοντέρνες και all-time συνταγές cocktail.

Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha – Athens Bar Show 2018

Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha, κατακτούν τα Bar Show σε Αθήνα και Βερολίνο

Όμως το ελληνικό απόσταγμα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, που χρόνια τώρα αποτελεί άξιο πρεσβευτή των ελληνικών premium αποσταγμάτων, ταξίδεψε λίγες μέρες πριν ως το Βερολίνο για να συμμετάσχει στο Bar Convent Berlin 2018, που διοργανώθηκε στις 8-10 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο trade show στο spirits industry σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, που φέτος δέχθηκε περισσότερους από 14.500 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Oι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για την τέχνη της απόσταξης του premium αποστάγματος από την Master Distiller της Ποτοποιίας Μαρούσα Τσαχάκη, ενώ παράλληλα είχαν και την ευκαιρία να γευτούν το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο είτε ως aperitif, είτε σε ευφάνταστα cocktails, παίρνοντας μια πρώτη γεύση της διεθνούς τάσης που θέλει την αξιοποίηση των τοπικών spirit στο bar. Τάση που τα αποστάγματα της Ποτοποιίας Πλωμαρίου υποστηρίζουν με τον γευστικό και όλο άρωμα Αιγαίου χαρακτήρα τους, προσφέροντας μια διαφορετική πρόταση.

Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha – Bar Convent Berlin 2018

Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha, κατακτούν τα Bar Show σε Αθήνα και Βερολίνο

Η επιτυχημένη παρουσία των premium αποσταγμάτων Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha στα Bar Show Αθήνας και Βερολίνου, έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση που βρίσκουν τα ελληνικά αποστάγματα στο bar, ακολουθώντας την διεθνή τάση του localisation.

SHARE:

24Media Network