Vodafone: Στα 200 εκατ. ευρώ η αξία των συμβάσεων με δημόσιους οργανισμούς για το έτος 2022-2023

Vodafone: Στα 200 εκατ. ευρώ η αξία των συμβάσεων με δημόσιους οργανισμούς για το έτος 2022-2023
VODAFONE ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Η VODAFONE Bussiness κλείδωσε έργα ψηφιακού μετασχηματισμού για ΕΛΤΑ και ΔΕΔΔΗΕ.

Η Vodafone ξεπερνά το ορόσημο των 200 εκατ. ευρώ σε ό,τι αφορά την αξία των συμβάσεων με δημόσιους οργανισμούς κατά το οικονομικό έτος 2022-2023.

Στο Vodafone Business κατακυρώθηκαν δύο διαγωνισμοί του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αφορούν στην υλοποίηση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Πρόκειται για έργα που θα συμβάλουν αντίστοιχα στην επιχειρησιακή βελτίωση του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) και την ψηφιακή θωράκιση των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).

Με την εξέλιξη αυτή, η Vodafone ξεπερνά το ορόσημο των 200 εκατ. ευρώ σε ό,τι αφορά την αξία των συμβάσεων με δημόσιους οργανισμούς κατά το οικονομικό έτος 2022-2023.

Πιο αναλυτικά, το Vodafone Business έγινε οριστικός ανάδοχος του έργου «Προμήθεια, υλοποίηση, συντήρηση και λειτουργία Πληροφοριακού Συστήματος για την προστασία εγγράφων και δεδομένων και διαχείριση πρόσβασης χρηστών στα πληροφοριακά συστήματα του ΔΕΔΔΗΕ». Το έργο αφορά στην υλοποίηση μίας ολιστικής προσέγγισης για την προστασία των εγγράφων και δεδομένων του ΔΕΔΔΗΕ και τη διαχείριση δικαιωμάτων πρόσβασης χρηστών στο Πληροφοριακό του Σύστημα, μέσω της προμήθειας ενός συνόλου λύσεων υλικού και λογισμικού ασφαλείας.

Το έργο περιλαμβάνει υπηρεσίες υλοποίησης και παραγωγικής λειτουργίας, υπηρεσίες λειτουργικής υποστήριξης και υπηρεσίες διοίκησης έργου, ενώ η σύμβαση είναι συνολικού ύψους 24 εκατ. ευρώ και η υλοποίηση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Netcompany -Intrasoft. Παράλληλα, το Vodafone Business ανέλαβε την υλοποίηση του έργου «Παροχή κύριας και εφεδρικής υποδομής καταστροφών (Disaster Recovery Site) ως υπηρεσία» για λογαριασμό των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ). Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται στα 3,6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα