ΕΛΤΑ

Μηχανάκι καλυμμένο με χιόνια

ΕΛΤΑ: Καθυστερήσεις στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση λόγω της κακοκαιρίας "Μήδεια"

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας λόγω της κακοκαιρίας "Μήδεια" καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολες τις μετακινήσεις. Γι΄αυτό τα ΕΛΤΑ ενημερώνουν πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση.

Άνθρωποι περπατούν στο κέντρο της Αθήνας εν μέσω Lockdown

"Σχέδιο σκούπα" με εθελούσιες εξόδους για το προσωπικό των ΔΕΚΟ

Η κίνηση αυτή είναι ένα από τα βήματα ενός γενικότερου πλάνου για το δημόσιο, που περιλαμβάνει πέρα από τη μείωση του προσωπικού σε συγκεκριμένους τομείς, και ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις.

ΕΛΤΑ

Κυβέρνηση για ΕΛ.ΤΑ: Θα ιδιωτικοποιηθούν αλλά… δεν το λέμε

Αντιφάσεις στις τοποθετήσεις του Χρ. Σταϊκούρα και του Κυρ. Πιερρακάκη στη Βουλή όπου ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία η τροπολογία για την εθελούσια έξοδο και την μείωση του εργασιακού κόστους στα ταχυδρομεία.

Ελληνικά ταχυδρομεία

ΕΛΤΑ: Την πόρτα της εξόδου βλέπουν 230 εργαζόμενοι - Στον αέρα ακόμη 1.000

Δεν ανανεώθηκαν μέχρι σήμερα οι συμβάσεις 230 εργολαβικών εργαζομένων στα Ελληνικα Ταχυδρομεία. Ακόμη 1.000 συμβάσεις λήγουν μέχρι τον Μάιο. Σε εξέλιξη οι συζητήσεις με την διοίκηση των ΕΛΤΑ.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

"Για να μιλάς λίγο, σημαίνει ότι κάνεις πολλή και καλή δουλειά"

Τι είπε στον Χρήστο Σταϊκούρα ο Πρόεδρος του Γερμανικού Χρηματιστηρίου και πού οφείλεται η πολύ καλή εικόνα και η αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει ο υπουργός Οικονομικών

Ομάδα ΔΙΑΣ

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Καισαριανής

Δύο άγνωστοι δράστες με απειλή όπλων εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα γκισέ και διέφυγαν.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης

Πιερρακάκης: Θα διασώσουμε τα ΕΛΤΑ

Ταμειακό έλλειμμα 100 εκατ. ευρώ θα εμφανίσουν τα ΕΛΤΑ στο τέλος του 2019, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Ψηφιακής διακυβέρνησης.