ΔΕΔΔΗΕ

Φωτιά στη Πεντέλη

Φωτιά στην Πεντέλη: Προβλήματα ηλεκτροδότησης στις πληγείσεις περιοχές

Η βλάβη εντοπίζεται σε μια γραμμή Μέσης Τάσης που τροφοδοτεί τμήμα της Παλλήνης και της Πεντέλης. Τα συνεργεία των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ είναι σε αναμονή και μόλις επιτραπεί από την Πυροσβεστική θα κάνουν επιθεώρηση του δικτύου ηλεκτροδότησης.

ΔΕΔΔΗΕ

Ποιους κινδύνους "βλέπει" η ΡΑΕ για διακοπές στην παροχή ρεύματος και αερίου λόγω της κρίσης

Η διακοπή τροφοδοσίας με ρωσικό φυσικό αέριο και οι κυβερνοεπιθέσεις χαρακτηρίζονται ως πολύ πιθανά ενδεχόμενα, συνοδευόμενα από την απειλή των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Μετρητής ρεύματος

Προσφορές, μετά από πολλές καθυστερήσεις, για "έξυπνους" μετρητές ρεύματος σε κάθε σπίτι

Η διαδικασία που ξεκινάει την Παρασκευή αφορά συνολικά 7,3 εκατομμύρια έξυπνους μετρητές, σε ένα project συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 800 εκατ. ευρώ και με ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρείες του κλάδου.

Φωτογραφία Αρχείου

Επιχείρηση "θερμοστάτης" για μείωση της ενεργειακής δαπάνης των κτιρίων του Δημοσίου

«Πακέτο» μέτρων για την εξοικονόμηση ενέργειας τόσο με υποχρεωτικές παρεμβάσεις στο Δημόσιο και οδηγό «καλών πρακτικών» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις όσο και χρηματοδοτικά προγράμματα ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Φωτοβολταϊκά

doValue: Παράδοση έργου εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στην ΕΛΕΠΑΠ

Η απόδοση του συστήματος εκτιμάται σε περισσότερες από 150.000 kWh ετησίως, που καλύπτει περισσότερα από τα ¾ της κατανάλωσης της εγκατάστασης, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η σύνδεσή του με το δίκτυο της ΔΕΔΗΕ.

Ο τρόμος του πολίτη μπροστά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Λογαριασμοί ρεύματος: Περίεργα παιχνίδια με τους εκκαθαριστικούς και τους έναντι

Ο φόβος της μαζικής αποστολής φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος, είναι πιθανό να κρύβεται πίσω από τις καθυστερήσεις στις καταμετρήσεις. Οι υποψίες των καταναλωτών και οι διαβεβαιώσεις του ΔΕΔΔΗΕ

Κακοκαιρία Ελπίδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα αποζημιώσει τους πληγέντες ο ΔΕΔΔΗΕ

Οι αναλυτικές καταστάσεις με τους αριθμούς παροχής και τα προς αφαίρεση ποσά θα αποσταλούν στους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας που εκπροσωπούσαν τις συγκεκριμένες παροχές.

Πυλώνες υψηλής τάσης

Ο ΔΕΔΔΗΕ ξεκινά το μεγάλο project των 7,7 εκατ. "έξυπνων μετρητών" ρεύματος

Σε εξέλιξη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια του εξοπλισμού που θα αντικαταστήσει σε βάθος πενταετίας τα σημερινά "ρολόγια", δίνοντας στους καταναλωτές πολλές ευκαιρίες ελέγχου της κατανάλωσης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον κυνηγούν τα δικά του παχιά λόγια…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τις απανωτές κρίσεις στις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έκανε μούσκεμα, για τα προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται με μεγάλα λόγια και για την πολιτική ευθύνη που έχει εξαφανιστεί.

Δέντρα πεσμένα σε καλώδια της ΔΕΗ

Στην Ελλάδα χιονίζει τη Δευτέρα και το ρεύμα δεν έρχεται μέχρι την Πέμπτη - Μαρτυρίες στο NEWS 24/7

Για τέταρτη ημέρα μετά την χιονόπτωση στην Αττική, σπίτια σε πολλές περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν όσα τους έχουν συμβεί στην πρωτεύουσα της χώρας.

Σπασμένα δέντρα από την κακοκαιρία Ελπίδα

Σκρέκας: Ακόμα 1.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα - Πιθανή η αποζημίωση για όσους βυθίστηκαν στο σκοτάδι

"Τα πράγματα δεν είναι τόσο ακραία όσο περιγράφονται" είπε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αποζημίωση σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα.

Χιόνια στην Αττική

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η Αττική μετράει τις πληγές της - Σε απόγνωση κάτοικοι χωρίς ρεύμα

Χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα για τρίτο 24ωρο με τους πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση. Εκατοντάδες αυτοκίνητα ακινητοποιημένα σε Αττική Οδό και λεωφόρους. Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί.

Πτωση δέντρου λόγω κακοκαιρίας.

Ξεχειλίζει η οργή - Τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα και θέρμανση με πολικές θερμοκρασίες

Απο τη Δευτέρα το απόγευμα οποτε κόπηκε το ρεύμα, η ηλεκτροδότηση δεν έχει επανέλθει σε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής ενώ στο Πικέρμι εκτός απο ρεύμα δεν έχουν ούτε νερό.

Χιόνια από την κακοκαιρία Ελπίδα στην Αθήνα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Τρίτη μέρα με πάνω από 5.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Καταιγισμός οργισμένων καταγγελιών από πολίτες στα τηλεφωνικά κέντρα του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και των Δήμων και των Περιφερειών για τις διακοπές ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Ο Άκης Σκέρτσος

Σκέρτσος: "Ευθύνες θα αποδοθούν στην ώρα τους, τώρα είναι η ώρα της μάχης"

"Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν" ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. Τόνισε πως οι ευθύνες θα αποδοθούν στην ώρα τους. Οι συγκρίσεις με τη "Μήδεια" και όσα είπε για την Πολιτική Προστασία.