Βουτσινάς: Έχει μειωθεί η εισπραξιμότητα του Δημοσίου με την προσδοκία των 120 δόσεων

Βουτσινάς: Έχει μειωθεί η εισπραξιμότητα του Δημοσίου με την προσδοκία των 120 δόσεων

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά τόνισε στον News 24/7 στους 88,6 πως οι επαγγελματίες περιμένουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της ρύθμισης για να μην τους κυνηγάνε τα χρέη αλλά ουσιαστικά χάνουν την πρόσβαση στην ελεύθερη αγορά.

“Έχει μειωθεί η εισπραξιμότητα στα ταμεία του Δημοσίου με την προσδοκία των 120 δόσεων” δήλωσε στο σταθμό μας ο Γιάννης Βουτσινάς, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

“Από τη μια πρόκειται για μια προσπάθεια διευκόλυνσης και από την άλλη μια προσπάθεια να χρυσώσουν το χάπι” σημείωσε και εκτίμησε ότι κάποιοι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Κατά τον ίδιο, οι επαγγελματίες περιμένουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της ρύθμισης για να μην τους κυνηγάνε τα χρέη αλλά ουσιαστικά χάνουν την πρόσβαση στην ελεύθερη αγορά.

ADVERTISING

Σε σχέση με την απόφαση του ΚΑΣ στον Πειραιά, ανέφερε ότι η “γκρίνια” του Δημάρχου οφείλεται στο ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ήθελε να συνεδριάσει μέσα σε δύο ημέρες και ζητήθηκε αναβολή ώστε να υπάρξουν οι τοποθετήσεις των φορέων του Πειραιά.

“Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο λιμάνι όπου έχει έρθει μια εταιρία και έχει λάβει συγκεκριμένες υποσχέσεις αλλά αφορά και σε όσους έχουν μαγαζιά στον Πειραιά” υπογράμμισε.

SHARE:

24Media Network