Βραβεύτηκε η Michelin για το δίκτυο ViaLider στην Ελλάδα

Βραβεύτηκε η Michelin για το δίκτυο ViaLider στην Ελλάδα

Hellenic Responsible Business στην κατηγορία «Αριστεία στην B2B Συνεργασία». Σκοπός των Hellenic Responsible Business Awards είναι να αναδείξουν τις βιώσιμες πρακτικές που θέτουν νέα πρότυπα στο ελληνικό επιχειρείν.

Το νέο δίκτυο συνεργατών της, που παρουσίασε πέρυσι η Michelin στην Ελλάδα και συγκεντρώνει κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών, με στόχο να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Στα 32 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξειδικευμένοι επαγγελματίες προσφέρουν υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα από όλες τις μάρκες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.ά.), ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Για αυτό το δίκτυο, λοιπόν, βραβεύτηκε η Michelin με το Hellenic Responsible Business Award 2019, στην κατηγορία «B2B Συνεργασία».

Τα Hellenic Responsible Business Awards, τιμούν τους ανθρώπους, τα έργα και τις επιτυχημένες συνεργασίες που μεταμορφώνουν το πρόσωπο της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, με στόχο το κοινό καλό. Σκοπός τους είναι να αναδείξουν τις βιώσιμες πρακτικές που θέτουν νέα πρότυπα στο ελληνικό επιχειρείν.

To ViaLider βραβεύτηκε στην κατηγορία «Αριστεία στην B2B Συνεργασία» που αναγνωρίζει πρότυπα συνεργασίας τα οποία προωθούν την ιδέα της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και υποστηρίζουν την ποιότητα ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αναδεικνύει πρακτικές και προγράμματα που απέφεραν οφέλη σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, καθώς και καινοτόμα μοντέλα συνεργασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα