Ξεκίνησε πτήσεις προς την Αθήνα η Wizz Air

Ξεκίνησε πτήσεις προς την Αθήνα η Wizz Air
ACE PHOTOGRAPHY

Η νέα, χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, ουγγρικών συμφερόντων, θα συνδέει την Αθήνα με 9 προορισμούς και τη Θεσσαλονίκη με 2 ακόμα

Η ανάπτυξη του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών δεν είναι τυχαία υπόθεση. Η Αθήνα αποτελεί, πλέον, έναν άκρως ελκυστικό προορισμό, με ολοένα και περισσότερες αεροπορικές εταιρείες να συνδέουν την ελληνική πρωτεύουσα με πολλούς προορισμούς στο εξωτερικό.

Η τελευταία προσθήκη αεροπορικής εταιρείας που ξεκίνησε να επιχειρεί στην Αθήνα, είναι η Wizz Air, η χαμηλού κόστους εταιρεία από την Ουγγαρία.

Σήμερα, πριν από λίγο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση από το Βουκουρέστι προς την Αθήνα. Συνολικά, η εταιρεία θα συνδέει την πρωτεύουσα με 7 προορισμούς: Βίλνιους (Λιθουανία), Κατοβίτσε (Πολωνία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Κισινάου (Μολδαβία), Κλουζ – Ναπόκα (Ρουμανία), Βουκουρέστι (Ρουμανία) και Σόφια (Βουλγαρία). Δύο ακόμη προορισμοί, το Λούτον / Λονδίνο θα προστεθεί τον Απρίλιο και το Κουτάισι τον Μάιο. Επίσης, η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις και από Θεσσαλονίκη, προς το Ιάσιο τον Ιούλιο και προς την Βιέννη τον Νοέμβριο. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 14,99 ευρώ.

Εξάλλου, η Wizz Air συνδέει και άλλες περιοχές της Ελλάδας με το εξωτερικό. Συγκεκριμένα: την Κέρκυρα με την Βουδαπέστη και την Βαρσοβία, την Ζάκυνθο με την Βουδαπέστη, την Ρόδο με την Βουδαπέστη και το Ηράκλειο με την Βουδαπέστη. Οι πτήσεις ήδη έχουν ξεκινήσει.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία συνδέει 6 ελληνικά αεροδρόμια με 9 χώρες, έχοντας 18 δρομολόγια.

Η Wizz Air διαθέτει συνολικά 91 αεροσκάφη Aibus A320 και Α321, πραγματοποιώντας 600 και πλέον δρομολόγια σε 44 χώρες. Η ανάπτυξή της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη είναι ραγδαία, ενώ το 2017 σε σχέση με το 2016 είχε αύξηση 24%.

"Σήμερα γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο για την ευρωπαϊκή ανάπτυξή μας, με την έναρξη πτήσεων από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την εγκαινίαση 7 δρομολογίων το Μάρτιο. Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα αυξήσουμε περαιτέρω το δίκτυο και την ποικιλία επιλογών, προσθέτοντας 2 νέα δρομολόγια στη συνέχεια του έτους, προς Λονδίνο / Λούτον και προς Κουτάισι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι όλες οι ανάγκες των Ελλήνων επιβατών θα εξυπηρετηθούν ιδανικά με το βολικό πρόγραμμα, τον εύκολο τρόπο κράτησης εισιτηρίων στο wizzair.com και τη μέγιστη ευελιξία του προϊόντος της WIZZ,", δήλωσε η Sorina Ratz, Acting Head of Corporate Communications της Wizz Air.

Ξεκίνησε πτήσεις προς την Αθήνα η Wizz Air
ACE PHOTOGRAPHY

Από την πλευρά της, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του αεροδρομίου Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι "με την επιβατική κίνηση και τις τουριστικές αφίξεις να συνεχίζουν τη θετική πορεία τους το 2018, θεωρούμε ότι η απόφαση της Wizz να επενδύσει και να αναπτυχθεί στην αγορά μας έρχεται την ιδανική χρονική στιγμή! Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο νέο αεροπορικό συνεργάτη μας και παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο να συνδράμουμε την εταιρεία με στόχο μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη  παρουσία στο αεροδρόμιό μας!"

ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ WIZZ AIR ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Ξεκίνησε πτήσεις προς την Αθήνα η Wizz Air
SHARE:

24Media Network