Χρεωστική ή πιστωτική; Με τη νέα κάρτα Dual κρατάς και τις δύο επιλογές στα χέρια σου

Διαβάζεται σε 3'
Χρεωστική ή πιστωτική; Με τη νέα κάρτα Dual κρατάς και τις δύο επιλογές στα χέρια σου

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει την πρώτη κάρτα στην ελληνική αγορά με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα.

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μπορείς να ζήσεις σε έναν κόσμο χωρίς διλήμματα και περιορισμούς; Σε έναν κόσμο όπου θα είχες περισσότερες λύσεις για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου; Λύσεις που διευρύνουν τις δυνατότητές σου και σου δίνουν την ελευθερία επιλογών; 

Αυτός είναι ο κόσμος της Dual, μιας κάρτας από την Εθνική Τράπεζα, η οποία ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που κάνεις τις συναλλαγές σου, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείς όπως εσύ επιθυμείς, είτε ως χρεωστική είτε ως πιστωτική ελεύθερα.

Η κάρτα Dual είναι η πρώτη κάρτα στην ελληνική τραπεζική αγορά με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα, γεγονός που σου προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο, καθώς μπορείς να χρησιμοποιείς τόσο για τις μικρές καθημερινές αγορές, όσο και για τις πιο ιδιαίτερες επιθυμίες σου: Από το να αγοράσεις τον καφέ σου μέχρι να κλείσεις τα εισιτήρια για εκείνο το ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν ή να αποκτήσεις τον καναπέ που λείπει από το σαλόνι σου. Πρόκειται για μια κάρτα που συνάδει με την σύγχρονη πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εθνικής Τράπεζας, με προϊόντα, υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις ευελιξίας στην καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σου, που σου επιτρέπουν να κινείσαι ελεύθερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ευελιξία της κάρτας Dual, απολαμβάνεις αυτόματα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος επιβράβευσης Go For More, συμμετέχοντας σε έναν κόσμο ανταμοιβών και προνομίων που θα είναι μαζί σου σε κάθε βήμα. Με το Go For Μore, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την κάρτα Dual τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις! Τους πόντους που συγκεντρώνεις μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε € σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου. Επιπλέον, έχεις και δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση. 

Πώς θα την αποκτήσεις

Η νέα κάρτα Dual προσφέρεται μόνο από την Εθνική Τράπεζα και ανοίγει νέες προοπτικές και δυνατότητες για εσένα που θέλεις περισσότερη ευελιξία σήμερα και σε προσκαλεί σε έναν κόσμο όπου οι επιλογές σου όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Μάθε περισσότερα για το νέο καινοτόμο προϊόν της Εθνικής Τράπεζας εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα