Υπόθεση Folli – Follie: Την Τρίτη η απολογία της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Υπόθεση Folli – Follie: Την Τρίτη η απολογία της οικογένειας Κουτσολιούτσου
Πινακίδα καταστήματος Folli Follie τον Σεπτέμβρη του 2018 Eurokinissi

Στις 8 Σεπτεμβρίου απολογούνται οι Δημήτρης, Τζώρτζης και Καίτη Κουτσολιούτσου. Αντιμετωπίζουν αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Κατηγορίες σε 27 ακόμη πρόσωπα.

Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, έλαβαν σήμερα, Πέμπτη (04/09), από την ανακρίτρια τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου τα οποία αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση του Ομίλου Folli- Follie. Πρόκειται για τον ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσο τον γιό του Τζώρτζη και την σύζυγο και μητέρα Καίτη Κουτσολιούτσου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, και οι τρεις θα απολογηθούν ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας της Αθήνας, για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, για τα οποία διώκονται οι δύο πρώτοι και η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 27 ακόμη πρόσωπα, στελέχη της εταιρείας, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη απολογηθεί στην ανακρίτρια και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα