Zara: Το τραγούδι της Dua Lipa που ακούγεται σε όλα τα καταστήματα

Zara: Το τραγούδι της Dua Lipa που ακούγεται σε όλα τα καταστήματα
Κατάστημα Ζάρα AP

Μόνο τρεις ημέρες κυκλοφορίας στο Youtube και το τραγούδι ήδη μετράει σχεδόν 15 εκατομμύρια προβολές. Η νέα επιτυχία αναμένεται να ακουστεί πολύ και κυρίως στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως τα Zara.

Το “Don’t start now” είναι η νέα επιτυχία της Βρετανής τραγουδίστριας Dua Lipa. Κυκλοφόρησε την 1η Νοέμβρη και ήδη μετράει σχεδόν 16 εκατομμύρια προβολές, ενώ παίζει ασταμάτητα στα καταστήματα Zara.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού ανακοινώθηκε στις 22 Οκτώβρη. Η Dua Lipa από εκείνη την ημέρα και πριν διέγραψε όλες τις δημοσιεύσεις της από τον λογαριασμό της στο Instagram ως “statement” ότι περνάει σε μια νέα εποχή.

Dua Lipa AP

 

Όσον αφορά την κυκλοφορία του κομματιού η τραγουδίστρια σχολίασε: “Πρόκειται για μια καινούργια περίοδο με καινούργιους ήχους. Το τραγούδι σχετίζεται με το να προχωράς μπροστά και να μην αφήνεις κανέναν να εμποδίζει την πορεία σου”.

Το τραγούδι συντέθηκε με την ίδια ομάδα που είχε συνεργαστεί η Dua Lipa για την παραγωγή του New Rules και ήδη ακούγεται πολύ και από τις μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων όπως Zara, H&M, Forever21, όπου ήδη επαναλαμβάνεται ασταμάτητα.

Η τραγουδίστρια έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στα MTV EMA 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα