ΕΥΔΑΠ

Άνθρωποι περπατούν στο κέντρο της Αθήνας εν μέσω Lockdown

"Σχέδιο σκούπα" με εθελούσιες εξόδους για το προσωπικό των ΔΕΚΟ

Η κίνηση αυτή είναι ένα από τα βήματα ενός γενικότερου πλάνου για το δημόσιο, που περιλαμβάνει πέρα από τη μείωση του προσωπικού σε συγκεκριμένους τομείς, και ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις.

Βαν της ΕΥΔΑΠ

Το καλοκαίρι μέσω υποθαλάσσιου αγωγού νέρο της ΕΥΔΑΠ στην Αίγινα

Η ολοκλήρωση του έργου σύμφωνα με την εκτίμηση της αναδόχου εταιρείας μπορεί να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ταυτόχρονα όμως έχει δοθεί παράταση που στέλνει την ολοκλήρωση του έργου τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ουρές για τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ - Υπ. Υποδομών: "Δεν θα κοπεί σε κανέναν το νερό"

Ουρές για τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ - Υπ. Υποδομών: "Δεν θα κοπεί σε κανέναν το νερό"

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διαβεβαιώνει ότι έχει δοθεί εντολή στην ΕΥΔΑΠ να μην κοπεί το νερό σε κανέναν καταναλωτή προκειμένου να μην στέκεται ο κόσμος στις ουρές διακινδυνεύοντας.

Κώστας Καραμανλής

Καραμανλής: "Δεν κόβεται το νερό της ΕΥΔΑΠ όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού"

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε πως το νερό της ΕΥΔΑΠ δεν πρόκειται να κοπεί όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού, ενώ ανέφερε πως τα ΜΜΜ λειτουργούν κανονικά τις ώρες αιχμής.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

"Για να μιλάς λίγο, σημαίνει ότι κάνεις πολλή και καλή δουλειά"

Τι είπε στον Χρήστο Σταϊκούρα ο Πρόεδρος του Γερμανικού Χρηματιστηρίου και πού οφείλεται η πολύ καλή εικόνα και η αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει ο υπουργός Οικονομικών

ΕΥΔΑΠ: Δημοπρατούνται δύο νέα αποχετευτικά έργα στην Ανατολική Αττική

ΕΥΔΑΠ: Δημοπρατούνται δύο νέα αποχετευτικά έργα στην Ανατολική Αττική

Οι δύο εργολαβίες αποτελούν μέρος του έργου «Συλλογή, επεξεργασία λυμάτων Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος και επαναχρησιμοποίηση – διάθεση επεξεργασμένων εκροών», συνολικού προϋπολογισμού 240 εκ. ευρώ.