ΕΥΔΑΠ

Βαν της ΕΥΔΑΠ

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μεταβίβαση της πλειοψηφίας του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική τη μεταβίβαση της πλειοψηφίας του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΕΥΔΑΠ ΑΕ και ΕΥΑΘ ΑΕ στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας. Συνταγματικώς επιβεβλημένος ο έλεγχος από το Ελληνικό Δημόσιο.

Έργο δικτύου αποχέτευσης - Φωτό αρχείου

Ανατολική Αττική: Αποχέτευση αποκτούν Πικέρμι, Ντράφι, Άγιος Σπυρίδωνας και Διώνη

Υπεγράφη η σύμβαση για κατασκευή δικτύου ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές., συνδέοντας 8.500 ακίνητα με περισσότερα από 230 χλμ. αποχετευτικού δικτύου.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: : Εκτός λειτουργίας αντλιοστάσιο της ΕΥΔΑΠ - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη.

Εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού - Φωτογραφία αρχείου

Επενδύσεις 276 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν αποχέτευση Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα και Αρτέμιδα

Πρόκειται για έργο που έρχεται να συμπληρώσει άλλους δύο διαγωνισμούς 166 εκατ. ευρώ που τρέχουν στην περιοχή τα δίκτυα αγωγών στις περιοχές της Ραφήνας, του Πικερμίου, των Σπάτων και της Αρτέμιδας.

Άνθρωποι περπατούν στο κέντρο της Αθήνας εν μέσω Lockdown

"Σχέδιο σκούπα" με εθελούσιες εξόδους για το προσωπικό των ΔΕΚΟ

Η κίνηση αυτή είναι ένα από τα βήματα ενός γενικότερου πλάνου για το δημόσιο, που περιλαμβάνει πέρα από τη μείωση του προσωπικού σε συγκεκριμένους τομείς, και ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις.

Βαν της ΕΥΔΑΠ

Το καλοκαίρι μέσω υποθαλάσσιου αγωγού νέρο της ΕΥΔΑΠ στην Αίγινα

Η ολοκλήρωση του έργου σύμφωνα με την εκτίμηση της αναδόχου εταιρείας μπορεί να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ταυτόχρονα όμως έχει δοθεί παράταση που στέλνει την ολοκλήρωση του έργου τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ουρές για τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ - Υπ. Υποδομών: "Δεν θα κοπεί σε κανέναν το νερό"

Ουρές για τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ - Υπ. Υποδομών: "Δεν θα κοπεί σε κανέναν το νερό"

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διαβεβαιώνει ότι έχει δοθεί εντολή στην ΕΥΔΑΠ να μην κοπεί το νερό σε κανέναν καταναλωτή προκειμένου να μην στέκεται ο κόσμος στις ουρές διακινδυνεύοντας.

Κώστας Καραμανλής

Καραμανλής: "Δεν κόβεται το νερό της ΕΥΔΑΠ όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού"

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε πως το νερό της ΕΥΔΑΠ δεν πρόκειται να κοπεί όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού, ενώ ανέφερε πως τα ΜΜΜ λειτουργούν κανονικά τις ώρες αιχμής.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

"Για να μιλάς λίγο, σημαίνει ότι κάνεις πολλή και καλή δουλειά"

Τι είπε στον Χρήστο Σταϊκούρα ο Πρόεδρος του Γερμανικού Χρηματιστηρίου και πού οφείλεται η πολύ καλή εικόνα και η αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει ο υπουργός Οικονομικών

ΕΥΔΑΠ: Δημοπρατούνται δύο νέα αποχετευτικά έργα στην Ανατολική Αττική

ΕΥΔΑΠ: Δημοπρατούνται δύο νέα αποχετευτικά έργα στην Ανατολική Αττική

Οι δύο εργολαβίες αποτελούν μέρος του έργου «Συλλογή, επεξεργασία λυμάτων Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος και επαναχρησιμοποίηση – διάθεση επεξεργασμένων εκροών», συνολικού προϋπολογισμού 240 εκ. ευρώ.