Ευρ.Κουκιαδάκης: Ο υφυπουργός Ανάπτυξης με απειλούσε

Ευρ.Κουκιαδάκης: Ο υφυπουργός Ανάπτυξης με απειλούσε

Τι καταγγέλλει ο Περιφερειάρχης Ηρακλείου, για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή

Μία άνευ προηγουμένου συμπεριφορά εκ μέρους του Υπουργείου καταγγέλλει ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευρ.Κουκιαδάκης, σε σχέση με το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Όπως είπε ο κ.Κουκιαδάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ Κρήτης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ.Σκορδάς, με αφορμή την απόφαση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης για τη λειτουργία των καταστημάτων, τις Κυριακές, τον απείλησε (!) ζητώντας να ανακαλέσει την απόφασή του.

"Το μόνο για το οποίο μπορούν να με εγκαλέσουν είναι για εκπρόθεσμη απόφαση, για την οποία ωστόσο είχα αφήσει ανοιχτό το περιθώριο αλλαγών στην αρχική μου απόφαση" - είπε ο κ.Κουκιαδάκης, εξηγώντας ότι, όπως εκτιμά, δεν υπάρχει νομικό έρεισμα.

Ο κ.Κουκιαδάκης τόνισε, πάντως, ότι η απόφαση του δεν αφορούσε τη χθεσινή Κυριακή, για την οποία ο νόμος ορίζει σαφέστατα ότι είναι προαιρετική η λειτουργία των καταστημάτων. Αφορούσε, όπως είπε, την τελευταία Κυριακή, πριν την Πρωτοχρονιά, για την οποία η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη αναφέρει ότι τα μαγαζιά μπορούν να ανοίξουν, όπως άλλωστε ζήτησαν και ο ΕΣΗ και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων.

Πηγή: cretalive.gr

SHARE:

24Media Network