‘1+1 κρασί Δώρο’ στη φετινή Athens Wine Week

‘1+1 κρασί Δώρο’ στη φετινή Athens Wine Week

Εκτός της «1+1 κρασί Δώρο» αρκετά είναι τα εστιατόρια της Αθήνας που σχεδίασαν θεματικά δείπνα και αξίζουν την προσοχή των οινόφιλων

Ξεκινάει η εβδομάδα κρασιού Athens Wine Week και η κυρίως δράση της λέγεται « 1+1 κρασί Δώρο». Στο πρότυπο της London Wine Week, της Madrid Wine Week και πολλών άλλων, η φετινή Athens Wine Week ξεκινά τη Δευτέρα 12 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, ακολουθώντας δηλαδή το τριήμερο του Οινοράματος (10-12 Μαρτίου, Ζάππειο Μέγαρο, 10:00-19:00).

Η κυρίως δράση της φετινής Athens Wine Week λέγεται «1+1 κρασί Δώρο» και αποτελεί μια προσφορά, κατά την οποία παραγγέλνοντας μία φιάλη ενός συγκεκριμένου κρασιού σε περισσότερα από 20 εστιατόρια της Αθήνας και των περιχώρων της, ο πελάτης παίρνει μία ακόμη φιάλη από το κρασί αυτό δώρο για το σπίτι του. Εάν θέλει να καταναλώσει εντός εστιατορίου περισσότερες από μία φιάλες του εν λόγω κρασιού θα πάρει για το σπίτι τις αντίστοιχες φιάλες δώρο (ανάλογα και με τη διαθεσιμότητα). Έτσι, η προσφορά «1+1 κρασί Δώρο» πάει ένα βήμα μπροστά την επιλογή επώνυμου ελληνικού κρασιού στο εστιατόριο, φέρνοντάς το και στην εστία των οινόφιλων, που πολλές φορές επιλέγουν το κρασί που θα πιούν έξω με εντελώς διαφορετικά κριτήρια από αυτά για τα κρασιά που αγοράζουν για το σπίτι τους. Το όφελος λοιπόν από την «1+1 κρασί Δώρο» είναι ευρύ και αφορά οινόφιλους, εστιάτορες και οινοποιούς.

Εκτός της «1+1 κρασί Δώρο» αρκετά είναι τα εστιατόρια της Αθήνας που σχεδίασαν θεματικά δείπνα και αξίζουν την προσοχή των οινόφιλων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της AthensWineWeek είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδατης, www.athenswineweek.gr. Η εβδομάδα κρασιού Athens Wine Week οργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ) και το Οινόραμα, τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα