Greek Chefs United: “Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε”

Greek Chefs United: “Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε”

Έλληνες σεφ ενώνουν τις φωνές τους σε ένα βίντεο, εκφράζοντας την ανυπομονησία τους για το άνοιγμα των εστιατορίων και τη χαρά να υποδεχτούν ξανά τον κόσμο.

Οι σεφ της Ελλάδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους, δημιουργώντας ένα κοινό βίντεο με τίτλο “Greek Chefs United”, το οποίο προετοιμάζει το κοινό για το άνοιγμα των εστιατορίων και το καλωσορίζει στη νέα πραγματικότητα. 

Γνωστοί σεφ διαφόρων ηλικιών και ειδικοτήτων, μιλούν στην κάμερα για το κλείσιμο των μαγαζιών τους το τελευταίο διάστημα και εκφράζουν την ανυπομονησία τους για να επιστρέψουν και να μαγειρέψουν ξανά για τον κόσμο. 

Από τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Άκη Πετρετζίκη και τον Σωτήρη Κοντιζά, μέχρι τον Έκτορα Μποτρίνι, τον Γιάννη Λουκάκο και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Δίνοντας βάση στα μέτρα υγεινής και ασφαλείας, οι σεφ μοιράζονται τη χαρά τους που θα υποδεχτούν ξανά τους πελάτες τους και συμφωνούν στο εξής:

Μένουμε ασφαλείς! Όταν επιστρέψουμε θα είμαστε εδώ, όλοι μαζί, ενωμένοι και έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια! Σας περιμένουμε!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα