Κάνε μια στάση για τη βιταμίνη σου στο κέντρο της Αθήνας

Κάνε μια στάση για τη βιταμίνη σου στο κέντρο της Αθήνας
Το κατάστημα Vitamin Point στην οδό Σταδίου Facebook

Το vitamin point βρίσκεται μια ανάσα από το Σύνταγμα για όσους θέλουν ένα Pit Stop ενέργειας για να συνεχίσουν την ημέρα τους

Χυμός πορτοκάλι. Πάντα φέρνει στο μυαλό την αθάνατη Ελληνίδα μάνα να στύβει και να παρακαλά το μικρό σκασμένο – κακομαθημένο να πιεί όλο το ποτήρι για να πάρει τις βιταμίνες. Όχι η δική μου μάνα βεβαίως, βεβαίως, με την οποία δεν χωρούσαν παρακάλια σε θέματα φαγητού. Σε κάθε περίπτωση ένας χυμός φρέσκο πορτοκάλι είχε πάντα την ικανότητα να “σπιντάρει” μια δύσκολη μέρα. Αναζωογονητικός όσο τίποτε άλλο. Πριν αρκετό καιρό βολοδέρνοντας στο κέντρο για διάφορες δουλειές έπεσα πάνω σε ένα περίεργο μαγαζί.

Έμοιαζε με μανάβικο πάνω στη Σταδίου, καθώς πολύχρωμα φρούτα γέμιζαν τις προθήκες στην “φάτσα” του. Κι όμως δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο. Ήταν απλά, ό, τι ακριβώς έλεγε και το όνομά του. Ένα Vitamin Point. Μπαίνεις, διαλέγεις τα φρούτα και τα λαχανικά σου και εκείνα μπαίνουν επί τόπου στο μπλέντερ, τον στύφτη ή όποιο μηχάνημα απαιτείται προκειμένου να γεμίσουν το ποτήρι σου. Με μόλις λίγα ευρώ (κλασικός χυμός πορτοκάλι προσφέρεται στα 0,80€) έχει κανείς στο ποτήρι ένα θρεπτικό, γευστικό και ιδιαίτερα δυναμωτικό ρόφημα για να συνεχίσει την ημέρα του.

Κι όταν λέμε για ατελείωτες επιλογές, το εννοούμε. Μήλα, αχλάδια, ρόδια, πορτοκάλια, καρότα, παντζάρια και τόσα άλλα υλικά για να φτιάξει κανείς το χυμό που θέλει. Το μαγαζί προσφέρει τη δυνατότητα να πάρει κανείς το χυμό που θέλει και σε μπουκάλι του ενός λίτρου για απόλαυση και στο σπίτι.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην Σταδίου, θυμηθείτε να μπείτε στον αριθμό 10, για ένα Pit Stop βιταμίνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα