Ο Ryan Reynolds αγόρασε το ‘καλύτερο τζιν του κόσμου’

Ο Ryan Reynolds αγόρασε το ‘καλύτερο τζιν του κόσμου’

Πρώτα το δοκίμασε και στη συνέχεια αποφάσισε να το αποκτήσει. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τζορτζ (o Κλούνεϊ ντε)

Κάντε εικόνα το παρακάτω σκηνικό. Μπαίνετε σε ένα μπαρ και ζητάτε από τον μπάρμαν ένα καλό τζιν. Το καλύτερο που μπορεί να σας δώσει. Το δοκιμάζετε και πράγματι βρίσκετε πως είναι εξαιρετικό. Και κάπως έτσι σκέφτεστε. Αφού είναι τόσο ωραίο, γιατί να μην το αγοράσω; Αυτή είναι πολύ, πολύ σύντομα η ιστορία του Ryan Reynolds και του Aviation Gin. Ο Ryan Reynolds όταν το δοκίμασε σχολίασε. “Είναι το καλύτερο τζιν στον πλανήτη”. Και μετά το αγόρασε…

Σε ανακοίνωση της “μαμάς” – εταιρίας μέσα στην εβδομάδα, ο πρωταγωνιστής του Deadpool απέκτησε το απόσταγμα που παράχθηκε για πρώτο φορά στο Όρεγκον των ΗΠΑ, το 2006. Ο ίδιος ο ηθοποιός έσπευσε να ανακοινώσει το γεγονός με μια ανάρτησή του στο twitter. “Στον μακρύ και σε καμία περίπτωση καταστροφικό γάμο της showbiz και του αλκοόλ, είμαι ευτυχής να ανακοινώσω πως είμαι ο περήφανος ιδιοκτήτης μιας εταιρίας τζιν”.


Κι ο Ryan ήξερε τι έλεγε. Βλέπετε πριν από αυτόν στον κόσμο του αλκοόλ είχαν εισέλθει o George Clooney με τη διάσημη τεκίλα του, ο τραγουδιστής Drake με το ουίσκι του και ο Jay-Z με κονιάκ και σαμπάνια στην ιδιοκτησία του. Μάλιστα ο Τζορτζ κέρδισε από την όλη υπόθεση 1 δις δολάρια, χρήματα που δεν είδε ποτέ μέσα από την λαμπερή κατά τα άλλα καριέρα του στο σινεμά.

“Δεν ξέρω τίνος ήταν η ιδέα να μου επιτρέψει να μπω στην αγορά του τζιν, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι οι πιο έξυπνοι, πιο λογικοί άνθρωποι σε θέση ευθύνης” αναφέρει με χιούμορ στην επίσημη ανακοίνωσή του ο Ryan Reynolds για την αγοραπωλησία. Στην ίδια αναφέρει πως τα καθήκοντά του συνοψίζονται στα εξής: “Θα περνώ της μέρες μου σε φωτογραφήσεις, όπου θα πιέζω τα σαγόνια μου ενώ δείχνω πράγματα και γνέφω. Θα πίνω Aviation Gin και θα κάθομαι σε συσκέψεις φέροντας στο νου το δικό μου “ματωμένο γάμο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα