Restaurant 100: Αυτό το εστιατόριο διαθέτει την καλύτερη τουαλέτα στην Ελλάδα και πήρε βραβείο

Restaurant 100: Αυτό το εστιατόριο διαθέτει την καλύτερη τουαλέτα στην Ελλάδα και πήρε βραβείο

Δεκάδες οι κατηγορίες στα βραβεία Restaurant 100, ανάμεσά τους και ο χώρος με την πιο λουξ, προσεγμένη και λαμπερή τουαλέτα. Γιατί η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά.

Μια λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια, όπως προέκυψαν από ειδικούς της γεύσης, σεφ και λάτρεις του καλού φαγητού είναι πάντοτε ένα χρήσιμο εργαλείο. Μια πυξίδα για όσους θέλουν να γνωρίσουν το κάτι διαφορετικό στην γαστρονομία, δεν ξέρουν όμως από που να ξεκινήσουν. Η εκδήλωση Restaurant 100 αποκάλυψε τους χώρους εστίασης που αποθεώνεται η γεύση και η πρωτοτυπία, αλλά έδωσε παράλληλα και επιμέρους λίστες μεταξύ άλλων για meat-lovers, εραστές των θαλασσινών και εξερευνητές των έθνικ γεύσεων.

Όλα καλά ως εδώ… η εκδήλωση όμως, που έλαβε χώρα στο ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”, παρουσία δεκάδων ανθρώπων που ασχολούνται με την εστίαση, είχε ακόμη μερικές ειδικές κατηγορίες βραβείων. Για παράδειγμα ο Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, βραβεύτηκε ως “Game Changer” της γαστρονομίας ή το bar “The Clumsies” μετά την 7η θέση στον κόσμο, κατέκτησε και την τιμητική διάκριση του χώρου με την πιο άρτια Cocktail List.

Τελευταίο ειδικό βραβείο, ήταν εκείνο του “Καλύτερου μπάνιου” ή όπως το αναφέρει η διοργάνωση στα αγγλικά, Best Bathroom. Μπορεί να ακούγεται επιμέρους, όμως σίγουρα ένα μαγαζί που ασχολείται με την εστίαση, δεν μπορεί παρά να φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια.

«Επικεντρώνουμε σε κάθε λεπτομέρεια. Αυτό είναι το παν για το Nolita». Αυτή η προφητική ατάκα στον λογαριασμό Instagram του εστιατορίου Nolita από το κέντρο της Αθήνας, προμήνυε πως θα ήταν εκείνοι που θα παραλάμβαναν το τιμητικό βραβείο. Αν και αναζητήσαμε εικόνες που να δηλώνουν πως κατέληξαν οι 100+ foodies σε αυτή τους την απόφαση, δεν μπορέσαμε να βρούμε φωτογραφίες από το μπάνιο.

Το εστιατόριο σερβίρει μεσογειακή, ιταλική κουζίνα στην Κηφισιά, σε ένα μεγάλο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μικρές και μεγαλύτερες παρέες, μεσημέρι και βράδυ.

Τα Restaurant 100 είναι μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και κάθε περίσταση εξόδου. Ανακαλύψτε όλα τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν στην ιστοσελίδα restaurant100.gr και παρακολουθήστε νέα σχετικά με τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας στο #restaurant100.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα