Γενικά αίθριος ο καιρός - Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Γενικά αίθριος ο καιρός - Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας εκτός από τα νησιά του Ιονίου που θα υπάρξουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Περισσότερη προσοχή τις πρωινές ώρες επειδή η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου , την Ήπειρο , τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες τοπικές νεφώσεις τα νησιά του Ιονίου. Και σε αυτές τις περιοχές η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 με 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλία , την ανατολική Στερεά , την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο . Περισσότερη προσοχή το πρωί καθώς θα υπάρχει τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 με 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους που θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε ακόμη την πρόγνωση του καιρού το επόμενο τριήμερο .

SHARE:

24Media Network