ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο Γιώργος Τσίπρας (γενν. 1968) είναι Έλληνας πολιτικός και εκλεγμένος βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής συγκεντρώνοντας 11.575 ψήφους. Στις 18/7/19 ορίστηκε αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 2014 ήταν συντονιστής του τμήματος εξωτερικής πολιτικής. Συμμετείχε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά στο Υπουργείο Εξωτερικών ως Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και από το 2017 ως Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου Πρωθυπουργού.Ο Γιώργος Τσίπρας γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Έχει αποφοιτήσει από τη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Έχει αρθρογραφήσει στο παρελθόν σε εφημερίδες και έντυπα του χώρου.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αποκρύπτει την αλήθεια για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία

Για "ψεύδη" και "εν κρυπτώ επιλογές" σχετικά με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, κατηγορούν ο Θοδωρής Δρίτσας και ο Γιώργος Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και το υπουργείου Άμυνας.

Μετωπική Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία - LIVE EIKONA

Μετωπική Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία - LIVE EIKONA

Επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό για την πανδημία. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης αναμένεται να βρεθεί και η πρόταση εξεταστικής για την "Λίστα Πέτσα".